Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi vei afla ca anumite aspecte din grupul tau de prieteni nu sunt asa cum credeai tu. E timpul sa incepi sa pui intrebari.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung rau din lume este Nilul, care are 6670 de km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Din cugetarile unui student:
"Inainte aveam o viata foarte activa: jucam tenis, fotbal, biliard, sah... participam la raliuri... totul s-a terminat, din pacate, cand mi-a cazut Windows-ul.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Numarul absolventilor de clasa a VIII-a se reduce cu aproape 50 la suta

25 Octombrie 2004
Populatia scolara a Capitalei scade alarmant, arata Raportul privind starea invatamantului elaborat de Inspectoratul Scolar Bucuresti. Daca in anul scolar 2003-2004 numarul absolventilor de clasa a VIII-a a fost de 24.000, in anul scolar 2008-2009 vor mai fi doar 13.000 de absolventi de gimnaziu. Reducerea cu aproape 50 la suta a numarului celor care termina scoala generala va lasa sute de cadre didactice de la licee si scoli de arte si meserii fara loc de munca. Daniela Nedelcu, inspectorul scolar general al Capitalei, ne-a declarat ca scaderea numarului de elevi va avea si efecte pozitive: majoritatea unitatilor scolare bucurestene vor functiona din 2008 intr-un singur schimb si vor creste ofertele de scolarizare in regim de semiinternat.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri