Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Becul electric a fost inventat de catre Tomas Edison.

› vrei mai mult

Bancul zilei

cica erau doi oameni, unul prost si unul destept dupa cum se cuvine, iar cel prost il intreaba pe cel destept unde este cofetaria.acesta ii explica pe unde sa o ia,sa treaca podul dar sa aiba grija sa nu-l manance crocodilul,apoi ajunge la un semafor unde trebuie sa treaca pe verde ca sa nu-l calce masina si o i-a la stanga , apoi la dreapta si ajunge la cofetarie unde baga banii si apasa pe buton ca sa iasa prajitura.desteptul il intreaba pe prost daca acum stie pe unde sa o ia,la care prostul spune :o i-au pe un crocodil ,dar sa am grija sa nu ma manance podul , ajung la un semafor si trec pe culoarea rosie ca sa ma calce masina , apoi o i-au la sdranga , o i-au la dreapta ,si gata ajung la cofetarie.ajuns la cofetarie bag banii , apas pe prajitura si iese butonul.multumesc mult om destept pentru ca ti-ai pierdut vremea cu mine , si uite ce bine am inteles .

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Nu vor mai fi afisate variantele de subiecte, ci categoriile de subiecte

16 Octombrie 2007
Subiectele de la examenele nationale nu vor mai fi publicate de Ministerul Educatiei, asa cum le primesc elevii in ziua testarii. Variantele care compun in final subiectul intreg al probei vor fi numerotate. Astfel, daca proba de matematica cuprinde patru variante de exercitii, acestea vor fi afisate pe site avand fiecare cate un numar. In ziua probei, comisia va extrage din urna doua cifre(de exemplu 2 si 4), iar varianta finala va fi cea formata din cele doua numere extrase (exemplu: 24), dar nu va fi publicata nicaieri.

Doar comisia de examen a ministerului va sti care sunt combinatiile de variante de exercitii, din cele afisate pe site, care au si compus subiectul examenului. Specialistii din cadrul Ministerului Educatie spun ca asa vor evita situatiile in care elevii vor deschide culegerile cu rezolvari direct la varianta extrasa.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri