Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-un oras, cu ocazia vizitei lui Ceausescu, se-ntinde o hora cu strigaturi. In hora, langa Ceausescu, se prinde un popa.
Ceausescu:
- Hopa, hopa, hopa, hopa
Joaca seful langa popa!
Popa:
- Hopa, hop, hopa, hop
Tu-i omori si eu-i ingrop!

› vrei mai mult

Cultura generala

Cea mai joasa portiune de uscat de pe Pamant este tarmul Marii Moarte, care se gaseste la 400 de metri sub nivelul de referinta.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Nu vor mai fi afisate variantele de subiecte, ci categoriile de subiecte

16 Octombrie 2007
Subiectele de la examenele nationale nu vor mai fi publicate de Ministerul Educatiei, asa cum le primesc elevii in ziua testarii. Variantele care compun in final subiectul intreg al probei vor fi numerotate. Astfel, daca proba de matematica cuprinde patru variante de exercitii, acestea vor fi afisate pe site avand fiecare cate un numar. In ziua probei, comisia va extrage din urna doua cifre(de exemplu 2 si 4), iar varianta finala va fi cea formata din cele doua numere extrase (exemplu: 24), dar nu va fi publicata nicaieri.

Doar comisia de examen a ministerului va sti care sunt combinatiile de variante de exercitii, din cele afisate pe site, care au si compus subiectul examenului. Specialistii din cadrul Ministerului Educatie spun ca asa vor evita situatiile in care elevii vor deschide culegerile cu rezolvari direct la varianta extrasa.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate