Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

La Jocurile Olimpice Antice atletii concurau nud.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul dintre ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba pe celalalt cioban:
- Ba, tu cand ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?
- Pai, in serios...
- Asa ba! Sa nu faci tu glume din astea cu mine!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

In Bucuresti, mai sunt locuri in clasa a IX-a pentru elevii talentati

12 Iulie 2005
Aproape 1.000 de elevi din Capitala au fost admisi la clasele cu profil vocational, fiind ocupate astfel in jur de 84% din locurile disponibile. Anul acesta, au fost alocate 1.176 de locuri pentru liceu zi-filiera vocationala si Liceul Waldorf-filologie. Accesul absolventilor claselor a VIII-a se face prin admitere necomputerizata, in urma sustinerii probelor de aptitudini. La specializarea "Teatru" a invatamantului vocational artistic si in invatamantul pedagogic au fost ocupate toate locurile in urma sustinerii probelor de aptitudini. Locurile ramase libere vor putea fi ocupate de absolventii claselor a VIII-a care au promovat testele nationale numai dupa sustinerea si promovarea probelor de aptitudini organizate de liceele respective in a doua etapa a admiterii din acest an, in perioada 20-21 iulie. Elevii admisi la clasele cu profil vocational trebuie sa-si depuna dosarele la unitatile scolare la care au fost admisi in perioada 19-28 iulie, in caz contrar pierzandu-si locul obtinut.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri