Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunt peste 700 de tipuri de caini. Parerea generala cum ca ei nu disting culorile este falsa. Cainii disting culorile dar nu la fel de intens, ci cam la fel cum vedem noi la asfintit.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula:
Tata zice ca e bine sa dai decat sa primesti.
Profa:
Mi-au dat lacrimile Bulisor.Foarte frumos.Dar ce e tatal tau?
Bula:
Boxer

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Fraudele de la Bac nu pot fi sanctionate de inspectoratele scolare

07 August 2008
Inspectoratele scolare nu pot sanctiona personalul didactic care a participat la organizarea si desfasurarea sesiunii de Bac 2008 si care este invinuit de unele greseli si abateri.

Potrivit Statutului Personalului Didactic, singura institutie care poate face acest lucru este unitatea de invatamant care a fost centru de evaluare, informeaza Gardianul.

Profesorul Gheorghe Radulescu a declarat ca "sanctiunile acordate de inspectorate sunt nule de drept si ca ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, a fost atentionat printr-o procedura prealabila, la care trebuie sa raspunda in maximum trei zile. Totodata, printr-un ordin ar fi trebuit sa anuleze sanctiunile date pana acum legat de acest examen".

Agentia de Evaluare a Calitatii Educatiei intentioneaza sa atace in instanta Ordinul privind aprobarea metodologiei de desfasurare a examenului de bacalaureat, sustinand ca acesta este ilegal.

Asta pentru ca prevede sanctiuni pentru profesorii evaluatori care nu sunt incluse in Statutul Personalului Didactic si nici in Legea Invatamantului.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri