Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula se intoarce din Italia si o gaseste pe maica-sa in curte dand de mancare la gaini.
- Ciau, mama.
- N-au nimic, le dau sa manance...

› vrei mai mult

Cultura generala

Diamantul se formeaza cand carbonul este supus unei presiuni si temperaturi deosebit de mari.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Confesiunea elevului care a devenit virala: “Draga scoala, de mine ti-ai batut joc. Dar te rog, nu-ti mai bate joc de ceilalti”

08 Iulie 2022

confesiuni

Un tanar absolvent de liceu, care a luat Bacalaureatul cu nota mare, mai exact cu 9,11, a tinut sa transmita un mesaj care sa atraga, inca o data, atentia asupra sistemului de invatamant din Romania care nu le ofera tinerilor niciun viitor. Acesta se declara dezamagit de sistemul romanesc de invatamant, insa spera ca generatiile viitoare sa aiba parte de o schimbare.


"Am luat bacalaureatul cu brio. Dar, draga scoala, ai esuat in ceea ce ma priveste. Am fost prieteni timp de 12 ani, am crescut impreuna, dar nu m-ai invatat nimic. 12 ani de scoala in care nu ai reusit sa ma inveti nimic.


Draga scoala, iti multumesc, ai incercat sa ma educi, dar sunt un esec al limitarilor tale. Si cel mai trist este ca nu sunt singurul esec. Dar nu e vina ta. Draga scoala, nu esti stapana pe tine, nu este vina ta ca nu exista oameni capabili care sa te indrume. Esti mama tuturor pustilor din Romania, dar in acelasi timp esti dovada ca societatea nu vrea ca acesti pusti sa isi contureze un viitor, astfel incat tu sa evoluezi.

Citeste tot articolul despre Confesiunile unui elev eminent! “Draga scoala, de mine ti-ai batut joc. Dar te rog, nu-ti mai bate joc de ceilalti” in site-ul copilul.roCauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri