Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In afara de oameni, lemurienii negri sunt singurele primate care pot avea ochii albastri.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Anuta, ti-am zis sa nu te mai joci cu foarfecul! Ai facut numai degete prin casa!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bucuresti: Unul din cinci absolventi de liceu a luat 10 la prima proba de la Bac

25 Iunie 2008
Peste 20 la suta dintre cei 15.000 de elevi bucuresteni care au sustinut, luni, prima proba a examenului de bacalaureat, cea de limba si literatura romana - oral, au luat nota 10.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, a declarat pentru NewsIn ca doar 57 de elevi nu au luat nota de trecere, adica nota 5, si nu vor mai putea continua bacalaureatul in aceasta sesiune.

"Rezultatele provizorii mai arata ca, in prima zi de bacalaureat, peste 5.500 de elevi au luat note intre 8 si 9,50", a mai spus reprezentantul ISMB.

Proba orala de limba si literatura romana, prima din examenul de bacalaureat, a inceput luni, la ora 8, si continua marti. Elevii au fost repartizati pe grupe si comisii si intra la examen in ordine alfabetica.

Fiecare elev extrage un bilet cu unul dintre cele 100 de subiecte care au fost afisate, inca de la inceputul lunii aprilie, pe site-ul Ministerului Educatiei.

Daca nu stiu sa rezolve subiectul pe care l-au extras, elevii au dreptul la un al doilea, insa nota li se va scadea cu un punct.

Prima proba scrisa, cea de limba si literatura romana, va avea loc pe 27 iunie.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri