Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Un stol de 1000 de grauri cu puii lor pot sa nimiceasca intr-o luna 22 tone de lacuste, iar o cucuvea mananca intr-o vara 1000 de soareci de camp, facandu-se astfel o economie de o tona de cereale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

4 blonde la un bar se distrau si erau suspicios de bucuroase . un domn le intreba politicos:

-doamnelor , de ce sunteti fericite?
-pai... zise blonda 1 ...am rezolvat puzzelul acesta in 1 an !
-si ce?
-pe cutia lui scria "pentru 2-4ani"!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureatul se modifica din nou, a patra oara in ultimii 10 ani

29 Ianuarie 2009
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a confirmat miercuri ca vrea sa elimine postarea subiectelor de bacalaureat de pe Internet si sa reduca numarul probelor de la sapte la trei.

Ecaterina Andronescu si-a anuntat intentia de a modifica examenul de bacalaureat, incepand cu anul 2010, intr-un interviu pentru Cotidianul.

Inca de anul trecut actualul ministru propunea ca absolventii de liceu sa fie testati la trei probe, nu la sapte, iar examenul sa fie organizat in universitati, pentru a nu se mai copia.

"Un bacalaureat pe examene mai putine, dar exigente, cred ca este exact ceea ce ne-ar trebui. Iar liceul trebuie restructurat in sensul unei mai corecte profilari. Cred ca exemplul Marii Britanii este foarte bun, pentru ca la ei in ultimii ani de liceu sunt putine discipline si in felul acesta aprofundarea este alta", sustine Ecaterina Andronescu.

Continuarea pe Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri