Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi vei primi laude de la toata lumea si te vei intreba daca nu cumva esti din alt film. Relaxeaza-te si bucura-te de moment, le meriti!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunt zile cand Soarele si Luna rasar in acelasi timp. De exemplu in zilele cu Luna Noua, Soarele si Luna rasar in acelasi timp si apun aproximativ concomitent - la cateva minute diferenta - iar in zilele cu Luna Plina, Luna apune exact la rasaritul Soarelui.

› vrei mai mult

Bancul zilei

de ce crezi ca i-a dat D-zeu rinocerului corn ?
pt. ca nu avea sa-i dea colac

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureatul continua astazi cu proba la alegere din aria curriculara. Vezi variantele de subiecte extrase

02 Iulie 2008
Pentru proba scrisa sau practica din aria curriculara corespunzatoare specializarii variantele extrase sunt: subiectul I - varianta 23, subiectul II - varianta 80, subiectul III - varianta 52.

Pentru a consulta variantele de subiecte de la proba de astăzi click aici

Pentru absolventii promotiei 2008 seral cu frecventa redusa, pentru cei ai clasei XIII-a ai seminarului teologic, cat si pentru absolventii promotiilor anterioare anului 2008, varianta finala de examen este cea de la subiectul I, adica varianta 23.

Ca si la probele precedente, accesul elevilor in sali s-a facut la ora 8:30. Varianta de subiect a fost extrasa la ora 9:00, la Ministerul Educatiei.

Pentru a preveni situatii precum cele in care mai multe lucrari au fost identice sau in care elevii au ajuns la spital cu dispozitive electronice blocate in urechi, ministrul a luat masuri mai dure pentru supravegherea candidatilor.

Bacalaureatul continua joi cu proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare.


Sursa: Realitatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri