Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Coranul se bazeaza pe cinci stalpi: unitatea cu Dumnezeu, Ziua Judecatii, Paradisul, Iadul si rolul de profet al lui Mahomed.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia merge in fiecare seara prin 10-12 baruri, declara un tip unui amic. Nu se intoarce niciodata inainte de 6 dimineata.
-Bine si de ce face asta?
-Cum de ce? Ma cauta pe mine.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureat 2011 - informatii despre probele scrise si afisarea rezultatelor

16 Iunie 2011
Potrivit calendarului aprobat de MECTS, in data de 27 iunie va fi sustinuta proba scrisa la limba si literatura romana, 28 iunie cea la limba materna pentru elevii apartinind minoritatilor nationale, in data de 29 iunie proba obligatorie a profilului, proba scrisa, 1 iulie, proba la alegere a profilului si specializarii, proba scrisa.



Reprezentantii din Educatie au avertizat recent ca elevii care vor fi prinsi copiind vor fi dati afara din examen si nu vor putea participa la urmatoarele doua sesiuni de examinare. De acelasi tratament vor avea parte si cei prinsi ca intra in sala de examen cu fituici ori aparatura de orice fel, inclusiv telefoane mobile, chiar daca nu se folosesc de acestea.



Rezultatele vor fi afisate in 3 iulie, iar contestatiile vor putea fi depuse pe 4 iulie intre orele 8.00 si 12.00. Examenul de bacalaureatul se va desfasura pe parcursul a 4 saptamani, fata de 2 cat dura pana acum.



Rezolvarea contestatiilor se va face intre 5 si 7 iulie, iar afisarea acestora in 8 iulie.


Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri