Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

La sfarsitul secolului XIX (19) a fost introdusa in China bicicleta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La examen un elev ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea...Si asa al patrulea, al cincilea...
Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti elevi se revolta:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva....

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

96,12%: rata de participare la proba scrisa de Limba si literatura romana din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2016

06 Iulie 2016
Luni, 4 iulie, s-a desfășurat prima proba scrisă din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016, proba de Limba și literatura română - E)a). Conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, rezultă o rată de participare de 96,12% (96,13%, în prima sesiune din 2015). Mai exact, dintre cei 123.958 de candidați înscriși pentru susținerea acestei probe, s-au prezentat 119.147 de candidați.



Au absentat 4.741 de de candidați, iar 70 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Facem precizarea că alți 13.380 de candidați și-au echivalat proba Ea) cu note obținute în sesiuni anterioare și recunoscute în această sesiune, potrivit procedurilor în vigoare.



Sesiunea curentă continuă marți, 5 iulie, cu proba de Limba și literatura maternă - E)b). Miercuri, 6 iulie, se va desfășura proba obligatorie a profilului - E)c), în timp ce vineri. 8 iulie, este programat ultimul test scris, proba la alegere a profilului și specializării - E)d).



Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.



Sursa: edu.ro


Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri