Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

merge unul cu un audi si baga 200 300 si loveste o pasare.speriat o duce acasa ii da de ma care o ingrijeste o inchide intr-o colivie trage perdelelesi pleaca.pasarea se trezeste vede graii si intuneric apoi zice ,,vai de mine sunt la inchisoare l-am omorat pe ala cu audi,,

› vrei mai mult

Cultura generala

Ip este cea mai scurta denumire de localitate din Romania.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Invatamant : Teze_Nationale : Exemple_Subiect_Examen


Teze Nationale Clasa 8
TEZE NATIONALE 2008Teza unica Istorie Precizare Teza

Varianta de download:
Tip fisier: pdf
Marime: 38127 bytes

Teza cu subiect unic la disciplina istorie Clasa a VIII-a
Precizari

1. Cerinta transcrieti solicita preluarea raspunsului din textul dat, utilizand ghilimelele
2. Cerintele de tipul: precizati/ mentionati, pe baza textului, solicita formularea unui raspuns scurt, precis, punctual, utilizand/ povestind informatia din text referitoare la cerinta.
3. Cerintele de tipul: precizati/ mentionati/ numiti solicita construirea unui raspuns scurt, precis, punctual si nu descriere/prezentare.
4. Cerinta de tipul stabiliti asemanari si deosebiri dintre fapte istorice indicate solicita formularea unui raspuns scurt, precis, punctual, referitor, exclusiv, la asemanarile si la deosebirile dintre evenimentele/ faptele istorice din lista data.
5. Cerinta de tipul prezentati solicita precizarea/ mentionarea unei cauze/ consecinte/ a unui motiv etc. si apoi prezentarea/ descrierea/ lamurirea acesteia/ acestuia.
6. Cerinta de tipul construiti cate un enunt utilizand cafe un termen istoric indicat solicita formularea cate unei propozitii/ fraze referitoare, exclusiv, la un fapt din istoria romanilor cu fiecare dintre termenii istorici din lista data.
Nu se puncteaza enuntul formulat vag/ general, ca de ex: "tribul este mare"; "districtul este important", "dinastia este un termen istoric".