Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula era intr-un autobuz si statea linga o baba cu un ochi de sticla. La un moment dat, baba isi arunca ochiul de sticla in sus.
- Ce faci, babo?
- Vreau sa vad daca mai sunt locuri in fata.

› vrei mai mult

Cultura generala

Rucsacul NU se tine pe spate atunci cand esti intr-un mijloc de transport in comun (tramvai, autobuz, troleibuz, metrou, etc)!

› vrei mai mult

home : Scoala : ANCAAR

Prezentare | Activitate | Servicii | Obiective | Cartea pentru parinti | Revista

ANCAAR vrea sa va faca cunostinta cu revista "Hazard Autism" pe care o publica trimestrial incepand cu al doi-lea trimestru al acestui an. Revista se adreseaza parintilor in primul rand, dar si tuturor celor interesati intr-un fel sau altul de autism.

Primul numar este realizat in mare parte de parinti si descrie autismul si viata in comun cu o persoana cu autism. In acest prim numar veti mai gasi valorile, scopul si misiunea ANCAAR, informatii despre autism, limitele si capacitatile copiilor cu autism si dificultatile cu care se confrunta din acest motiv.

Speram sa ne intalnim in paginile acestei reviste cati mai multi dintre noi, parinti, specialisti, voluntari ai asociatiei, parteneri si prieteni.


hai sus! :  home : Scoala : ANCAAR