Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul Campionat Mondial de Fotbal a avut loc in Uruguay in anul 1930. Au participat 13 tari printre care si Romania.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Am gasit mai devreme o bancnota de 10 euro si am aruncat-o ca era falsa...
- De unde stii?
- Unde ai mai vazut tu zece euro scris cu doi de zero?

› vrei mai mult

Vedetele Disney, Bridgit Mendler, Adam Hicks si Hayley Kiyoko raspund intrebarilor jurnalistilor europeni

12 Septembrie 2011
Bridgit Mendler



Cum a fost la filmarile pentru Lemonade Mouth si sa calatoresti sustinand concerte pentru promovarea filmului?

Pana acum nu am mai facut parte dintr-o formatie asa ca aceasta experienta este una total noua pentru mine. Repetitiile facute ca formatie au reprezentat o experienta extraordinara deoarece am invatat sa lucrez cu alti oameni pe scena. Ne-am distrat foarte mult împreuna, ne intelegem foarte bine si ne-am completat si ca artisti pe scena. Ne-am distrat la maxim in turneu impreuna.



Ce momente ciudate sau amuzante din culise au existat pentru tine in timpul filmarilor?


Ne-am distrat foarte mult pe platoul de filmare. A fost vorba mai mult de entuziasmul in ceea ce priveste proiectul in sine si munca pe care o faceam. Majoritatea momentelor amuzante au avut loc in culise. Am fost cazati in Albuquerque, New Mexico, intr-un hotel in pustiu – era foarte izolat, asa ca a trebuit sa inventam moduri de a ne distra. Ne-am batut cu pistoale cu apa, am vizionat filme si am improvizat pe muzica.  



Cum ai inceput in industria divertismentului si care a fost primul tau succes prin care te-ai facut cunoscuta?

Am inceput actoria in San Francisco. Aveam 11 ani cand mi-am luat primul agent, a fost ceva ce am urmarit indelung. Mi-am cultivat talentul si am urmat cursuri de actorie, deoarece am vrut sa iau actoria in serios. Am facut asta un timp, dupa care am ajuns in cele din urma in LA unde am avut primul meu agent. Cred ca s-ar putea spune ca restul e istorie!



In premiera serialului Jonas, ai fost fata de care era indragostit Nick Jonas, cum a fost?

A fost amuzant. Am trimis auditia inregistrata si nu ma asteptam deloc sa primesc rolul. Am aflat ca am obtinut rolul dupa ce aterizasem in orasul meu natal. Eram atat de fericita si emotionata sa lucrez la acel proiect. M-am intors imediat in LA pentru citirea rolurilor si in aceeasi zi inregistram un cantec in studio cu Nick Jonas si am inceput filmarile. A fost ca o vijelie. Toti au fost foarte draguti si am trait momente minunate la filmari.



Te-au invidiat toate fanele Jonas Brothers de pretutindeni?

Cred ca asta e probabil partea pentru care am fost cea mai nesuferita deoarece am fost singura care i-ar fi rupt inima lui Nick in acel episod. Asa ca nimeni nu m-a placut pentru acest lucru!



Care sunt planurile tale pentru viitor si unde te vezi peste cinci ani?

Mi-ar placea sa continui ceea ce fac. Iubesc foarte mult actoria si muzica, asa ca Lemonade Mouth este un inceput excelent pentru asta. Sper sa fac filme si sa-mi continui cariera muzicala. La un anumit moment, ma voi inscrie cu siguranta la facultate, pentru ca acest aspect este important pentru mine. Vreau sa-mi folosesc vocea si deschiderea pe care o am pentru a aduce o schimbare pozitiva in viata oamenilor.


Lemonade Mouth

Adam Hicks



Cum a fost la filmarile pentru Lemonade Mouth si sa calatoresti sustinand concerte pentru promovarea filmului?

A fost extraordinar, a fost o adevarata calatorie de cand ne-am intalnit si cunoscut pentru prima data pana la lansarea filmului care a avut un mare succes in SUA. Reactia fanilor a fost extraordinara. Am putut sa combin cele doua mari pasiuni ale mele pentru muzica si actorie intr-un singur proiect. Experienta traita cu muzicieni, actori si actrite de asemenea calibru si fiind impreuna in aceasta calatorie a fost minunat. Nu se poate exprima in cuvinte.



Ce momente ciudate sau amuzante din culise au existat pentru tine in timpul filmarilor?

Interpretarea este un moment esential pentru mine, a fost minunat sa fim impreuna si sa avem acest sentiment de libertate din momentul in care se spunea actiune. A existat o coregrafie pana la un anumit punct, dupa care erai liber sa te desfasori si sa faci asa cum iti place. Suntem cu totii muzicieni asa ca a fost perfect sa lucram cu alti muzicieni, sa scriem muzica impreuna si sa avem acea sinergie.



Cum ai inceput in industria divertismentului si care a fost primul tau succes prin care te-ai facut cunoscut?

Am crescut in Las Vegas si fac actorie de 11 ani, ceea ce mi se pare o eternitate. A fost dintotdeauna o pasiune. imi aduc aminte ca imi placeau orele de teatru din scoala si, ajungand intr-o zi acasa, am aflat de niste auditii la radio pentru o reclama unde aveau sa fie prezenti cautatori de talente si agenti. Auditiile aveau loc la MGM Grand si am intrebat-o pe mama daca putem merge. Am fost ales de doi manageri locali, dupa care am fost selectat de o agentie din LA, am ajuns in LA si totul a pornit de acolo.



Personajul tau, Wen, descopera importanta familiei in Lemonade Mouth. Cat de importanta este familia pentru tine si cat de mult te-a sustinut in calatoria ta spre celebritate?

Familia mea ma sustine foarte mult, sunt foarte apropiat de ea. M-au sustinut la fiecare pas. Ma ajuta foarte mult sa ii am alaturi. Ei sunt cei care iti spun adevarul pe fata si sincer. Am invatat foarte mult de la parintii mei in ceea ce priveste actoria si viata in general, meseria, partile pozitive si negative si sunt exact ceea ce ar trebui sa fie parintii. Sunt alaturi de mine si sunt binecuvantat pentru asta.



Care sunt planurile tale pentru viitor si unde te vezi peste cinci ani?


E o adevarata binecuvantare sa fac ceea ce fac, e extraordinar. Am multi prieteni actori care nu lucreaza in acest moment, asa ca ma simt foarte norocos. Sper sa pot continua cu muzica si actoria. Creeaza dependenta si nu te poti vedea facand altceva. Sper sa imi continui ascensiunea si sa invat in continuare. Cel mai frumos lucru cu privire la aceasta industrie este ca intalnesti mereu oameni minunati si deprinzi noi abilitati. Sper sa ma dezvolt in continuare si sa devin un artist mai bun.



Hayley Kiyoko



Cum a fost la filmarile pentru Lemonade Mouth si sa calatoresti sustinand concerte pentru promovarea filmului?

Am lucrat doar la doua proiecte pana acum si acesta mi-a oferit cele mai mari satisfactii. E extraordinar sa lucrezi cu niste tineri minunati si o distributie excelenta. Cred in fiecare dintre ei. Sunt niste actori si muzicieni foarte talentati, asa ca e minunat sa fiu alaturi de ei in aceasta calatorie. E frumos cand faci ceva de unul singur, dar e si mai bine cand poti sa impartasesti aceste experiente cu alti oameni. E foarte placut.



Ce momente ciudate sau amuzante din culise au existat pentru tine in timpul filmarilor?


Unul din lucrurile pe care oamenii nu le stiu in general este ca nu am repetat foarte mult timp pentru multe din reprezentatiile pe care le-am avut. De exemplu, am interpretat un cantec bonus numit High Wire pentru DVD pe care nu l-am repetat deloc. Prima dubla a fost si prima noastra repetitie. A fost interesant! Functionam ca o formatie de ceva timp si chimia intre noi e excelenta, asa ca stiam ce avem de facut si pur si simplu ne-am desfasurat asa cum am simtit.



Cum ai inceput in industria divertismentului si care a fost primul tau succes prin care te-ai facut cunoscuta?

Am inceput cu muzica – a fost dintotdeauna prima mea prioritate si pasiune. Am inceput sa cant la tobe si chitara si sa scriu cantece, trecand de aici la reclame si actorie. In ultimii doi ani, am inceput sa iau actoria in serios. Imi place, e o adevarata provocare. Imi place sa joc, sunt dansatoare asa ca ador sa fiu pe scena.  Imi place orice forma de interpretare in general. Actoria si muzica au accente si moduri de auto-exprimare diferite dar totusi similare. Sunt inca novice in actorie – prima mea experienta actoriceasca a fost un rol in Scooby Doo acum doi ani. Inainte de asta, am fost in echipa de dans din scoala mea si faceam si teatru.



Trupa ta de pop The Stunners a cantat in deschiderea concertului sustinut de Justin Bieber anul trecut, cum a fost si cum te-ai simtit sa canti intr-un astfel de concert?

A fost o experienta extraordinara. Am trecut de la interpretari in fata a 50 de oameni la concerte sustinute in fata a 17.000 de oameni! Energia este iesita din comun, trebuie sa te concentrezi si sa transmiti aceasta energie inapoi. Sa invat aceasta tehnica si modul de a face lucrurile a fost o experienta interesanta. Sustinerea concertelor pe scena presupune multa tehnica. A fost o experienta minunata si ador muzica lui Justin Bieber, asa ca mi-a placut sa il vad cantand in fiecare seara. Dupa turneu am inceput imediat filmarile pentru Lemonade Mouth, unde este vorba despre o formatie care isi traieste visul de a canta pe scena, ceea ce tocmai facusem. A fost o vara superba!



Care sunt planurile tale pentru viitor si unde te vezi peste cinci ani?

Analizez posibilitatile in ceea ce priveste actoria, dar vreau si sa fiu muzician si sa scriu cantece. Mi-ar placea si sa trec la urmatorul nivel si sa devin femeie de afaceri si antreprenoare deschizandu-mi propria mea linie de moda, dar si sa fiu un model pentru altii. Vreau sa ma accept asa cum sunt ca persoana, sa imi folosesc succesul in mod pozitiv si sa ajut oamenii. Imi place sa joc. Acum doi ani, nu ma gandeam ca o sa apar vreodata intr-un film, asa ca nu se stie unde o sa fiu peste cinci ani.


Inapoi la lista de stiri