Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prezenta libelulelor langa o apa statatoare sau curgatoare este un indiciu ca acea apa nu este poluata. Deci libelulele sunt un indicator al calitatii apei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

hei chelner vreu o apa , ba nu vreau un vin rosu , ba nu vreau un vin alb . vei chelner te-am pacalit!

› vrei mai mult

Trei medalii de argint si o medalie de bronz, palmaresul elevilor romani la Olimpiada Internationala de Informatica 2016

23 August 2016
Lotul olimpic al României și-a adjudecat patru premii (trei medalii de argint și o medalie de bronz) la XXVIII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Informatică, desfășurată la Kazan (Rusia), în perioada 12 – 19 august.



Medaliile de argint au fost obținute de Andrei Popa (clasa a XI-a/Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), laureat cu „bronz” în 2015, Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a/Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, jud. Argeș) și Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a/Liceul Internațional de Informatică din București). Radu Alexandru Munteanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, a intrat în posesia unei medalii de bronz. Urmare a acestui rezultat România își consolidează poziția a patra în clasamentul pe medalii all times, cu un palmares de 99 de medalii: 28 de aur, 45 de argint și 26 de bronz.



Ediția din acest an a Olimpiadei Internaționale de Informatică a reunit 308 concurenți din 80 de țări.



Sursa: edu.ro
Inapoi la lista de stiri