Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Schimbarile de temperatura pericliteaza viata multor animale. Broscutele aurii traiesc astazi numai in padurile montane umede si cetoase din Costa Rica. In 1998, din cauza secete, numarul broscutelor aurii a scazut dramatic, iar din 1990 nu a mai fost vazuta niciuna.

› vrei mai mult

Bancul zilei

in sala de judecata judecatorul zice:baiatule cu cine vrei sa ramai?cu mama sau cu tata????
baiatul:cu steaua ca nu bate pe nimeni!!!!!!

› vrei mai mult

Seth Rogen si Jay Chou fac legea in Viespea Verde, acum pe BLU-RAY si DVD!

26 Mai 2011
Dupa ce a interpretat o serie de personaje comice Seth Rogen are un triplu rol in filmul de actiune The Green Hornet/ Viespea Verde, disponibil pe BLU-RAY si DVD din 26 mai. Astfel, actorul canadian interpreteaza personajul Britt Reid, dar semneaza totodata scenariul si productia peliculei.


Seth Rogen si Jay Chou fac legea in Viespea Verde, acum pe BLU-RAY si DVD!

Personajul Viespea Verde dateaza inca din anii `30 cand a fost lansata seria radiofonica cu acelasi nume. Succesul inregistrat initial a dus apoi la aparitia unei serii TV care s-a bucurat de popularitate in randul tinerilor, motiv pentru care personajul a fost readus in atentia publicului. Pornind de la ideea ca trebuie sa existe cineva in oras care sa preia initiativa si sa apere interesele cetatenilor, Britt Reid (Seth Rogen) se aliaza cu un angajat al tatalui sau, Kato (Jay Chou), si vor lupta impreuna impotriva talharilor si lumii interlope. Elementul surpriza al acestui duo mai putin obisnuit este acela ca niciunul dintre cei doi eroi nu are puteri supranaturale. Bazandu-se doar pe fortele proprii si pe The Black Beauty, o masina modificata si dotata cu arme de ultima generatie cei doi fac legea in oras. Fara sa se dezica de la glumele si umorul tipic care l-au consacrat, Seth Rogen reuseste alaturi de rockstarul vietnamez Jay Chou, dar si de superba actrita Cameron Diaz, sa aduca filmului cateva accente de umor binevenite.


Seth Rogen si Jay Chou fac legea in Viespea Verde, acum pe BLU-RAY si DVD!

Lansarea pe BLU-RAY si DVD a peliculei Viespea Verde vine si cu o serie de surprize pentru cumparatori. Toti cei care vor achizitiona pana pe 17 iulie DVD-urile sau BLU-RAY-urile marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/viespeaverde/, pot participa la tragerea la sorti. Cumpara acum si intra in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc: un PS 3 sau unul dintre cele trei PSP-uri.



Un produs marca Sony Pictures Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Viespea Verde poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, BLU-RAY, BLU-RAY Steelbox sau BLU-RAY 3D la un pret recomandat de 49.9 RON,  99.9 RON, 109.9 RON respectiv 139.9 RON.
Inapoi la lista de stiri