Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei participa la o intalnire foarte importanta, alaturi de cateva persoane foarte importante. Daca stai bine cu banutii, ar fi o idee buna sa iti achizitionezi o tinuta noua pentru ca in astfel de circumstante, prima impresie chiar conteaza!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Castorul (Castor fiber) este cel mai mare mamifer rozator acvatic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care-i culmea zgarceniei?
Sa-ti arda casa si tu sa dai
beep-uri la pompieri

› vrei mai mult

Ruxandra Barbu este castigatoarea competitiei Dance, Dance de la Disney Channel

27 Februarie 2012
Telespectatorii Disney Channel au ales-o pe Ruxandra Barbu castigatoarea incredibilei excursii la Londra pentru un curs de dans la faimoasele studiouri de dans Pineapple.




Totul pentru Dans

 Ruxandra Barbu a fost aleasa castigatoarea competitiei Disney Channel, Dance Dance, inspirata de serialul Totul pentru Dans, care a debutat in Romania pe 2 decembrie 2011.



Din cei 10 finalisti, telespectatorii si-au ales preferatul pentru marele pemiu al competitiei Dance Dance inspirata de serialul Totul pentru Dans, votand dansul favorit pe site-ul dedicat Disney Channel Romania.



Ruxandra va calatori la Londra pentru a lua parte la un curs de dans de 5 zile la celebrele studiouri de dans Pinapple si se va antrena cu binecunoscutul coregraf Jay Revell, care a lucrat alaturi de vedete precum Kelly Rowland, Cheryl Cole si Alexandra Burke. Fiind unul dintre cele mai importante centre de dans din lume, in aceste studiouri au loc repetitiile marilor vedete pop si actori de teatru.


Ruxandra Barbu este castigatoarea competitiei Dance, Dance de la Disney Channel

In plus, Ruxandra va avea oportunitatea sa viziteze cele mai de seama atractii turistice ale Londrei si sa mearga la musicalul Disney, Regele Leu, la Teatrul Lyceum.



Castigatoarea competitiei Dance Dance a fost anuntata pe Disney Channel si pe site-ul Disney.ro cu ocazia lansarii celui de-al doilea sezon mult asteptat al serialului Totul pentru dans, pe 25 februarie.



Competitia Dance Dance a fost inspirata de serialul de success Totul pentru dans de la Disney Channel. Concursul a fost creat pentru a da fanilor cu varste intre 8 si 14 ani oportunitatea sa invete cateva miscari de dans specifice serialului. Publicul a fost invitat sa creeze propriile coregrafii si sa le urce pe microsite-ul dedicat.


Finalistii competitiei Dance, Dance de la Disney Channel

Noul sezon Totul pentru Dans prezinta si mai multe aventuri ale celor doua personaje pline de energie, CeCe Jones si Raquel „Rocky” Blue, doua prietene bune al caror vis este sa devina dansatoare profesioniste. Visul lor devine realitate atunci cand cele doua ajung sa faca parte din trupa de dans a celui mai popular show de dans pentru adolescenti, Shake It Up, Chicago.

Lansat in ianuarie 2011, Totul pentru dans a fost un hit Disney Channel. In rolurile principale sunt: Bella Thorne, in rolul lui CeCe Jones, Zandaya in rolul lui Raquel „Rocky” Blue, Kenton Duty (din „Lost”) in rolul lui Gunther, Adam Irigoyen („Magicienii din Waverly Place”) in rolul lui Deuce si Davis Cleveland („Bafta, Charlie”, „Neveste disperate”) in rolul lui Flynn Jones, frate mai mic al lui CeCe. Serialul a fost creat de Chris Thompson, iar directori executivi sunt Rob Lotterstein, impreuna cu Thompson. Rosero McCoy („Tabara de rock 2 Competitia finala”) s-a ocupat de coregrafia pentru episodul pilot. Totul pentru dans e produs de casa de productie It’s a Laugh Production Inc.
Inapoi la lista de stiri