Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cercetatorii cred ca deja nu mai exista niciun papagal ara spix in salbaticie, dar mai traiesc aproape 70 ca animale de companie. Inmultirea lor reprezinta unica sansa de a mentine aceasta specie in viata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

I: De ce se imbraca oltenii in alb-negru?
R: Pentru ca sunt nostalgici si vor sa-si aduca aminte de televizorul din trecut!

› vrei mai mult

Purcelusa Peppa iti aduce zeci de premii la Minimax

28 Martie 2012
Indrăgitul canal pentru copii, Minimax ii invită pe cei mici să păsească in lumea plină de aventură a purcelusei Peppa, unde ii asteaptă jocuri, distractie si multe cadouri personalizate.


Purcelusa Peppa iti aduce zeci de premii la Minimax

Creativă si jucăusă din fire, Peppa ii provoacă pe toti copiii care o iubesc si o urmăresc zilnic la Minimax, la un super concurs.


Purcelusa Peppa iti aduce zeci de premii la Minimax

Acceptă provocarea, accesează site-ul www.minimaxro.tv/purcelusapeppa in perioada 28 martie – 29 aprilie si inregistrează-te cu datele personale. Descarcă imaginile cu Peppa si familia sa, dă-le viată colorându-le si decupându-le, iar apoi desenează o lume cât mai veselă in care să lipesti personajele preferate.


Purcelusa Peppa iti aduce zeci de premii la Minimax

Când ai terminat, fotografiază sau scanează-ti lucrarea si fă-o publică, incărcând-o pe microsite-ul postului tv.



Pe lângă ocazia unică de a da viată intr-o maniera proprie personajelor din acest serial animat, miza jocului constă intr-un mobilier Peppa pentru camera micului artist, compus dintr-un pat, o cutie pentru jucării, un raft cu sertare si incă unul pentru cărti si alte zeci de premii surpriză. Marele câstigător va primi ca bonus propria creatie, transformată intr-un puzzle.


Purcelusa Peppa iti aduce zeci de premii la Minimax

Câștigătoare a premiilor BAFTA, această serie animată prezintă povestea amuzantă a unei purceluse drăgălașă dar uneori cam obraznică.  Ea are cinci anișori si locuiește impreună cu fratele său, George, cu mămica porcușor și tăticul porcușor. ii place să se joace, să fie cochetă, să petreacă mult timp in aer liber și să se zbenguie in băltoacele pline cu noroi. Ea adoră să petreacă timpul impreună cu prietena sa cea mai bună, oița Suzy, să meargă in vizită la bunicii săi și să aibe grijă de George.

Aventurile ei au intotdeauna un final fericit și ne aduc mereu zâmbetul pe buze!



Emisiunea a devenit un brand de incredere si ii asigură pe păriti de continutul său calitativ, prin care sunt promovate valorile familiale.



Urmăreste-o zilnic in luna martie pe purcelusa Peppa, de la ora 18:50 sau 19:00, respectiv toată luna aprilie, zilnic de la ora 18:50.
Inapoi la lista de stiri