Cultura generala

De fiecare data cand lingi un timbru, consumi o zecime de calorie.

› vrei mai mult

Prima productie a Studioului Cartoon Network Europe se lanseaza in Romania

04 Noiembrie 2011
Uimitoarea lume a lui Gumball: un normal ceva mai razna!

Serialul de comedie a primit premiul “Cristal” pentru cea mai bunã producþie de televiziune la Festivalul Filmului de Animaþie Annecy 2011 Uimitoarea lume a lui Gumball, prima producþie a Studioului Cartoon Network Europe, va fi lansatã pe 8 noiembrie la Cartoon Network România.Uimitoarea lume a lui Gumball urmãreºte peripeþiile prin care trece o familie “obiºnuitã” dintr-o suburbie cât se poate de banalã. Tatãl este un iepure roz casnic, iar mama munceºte într-o fabricã de curcubeie. ªi copiii lor sunt ca oricare alþii: Gumball – o simpaticã pisicã albastrã cu un cap imens, Anais, un iepure genial în vârstã de 4 ani ºi Darwin, un peºtiºor care obiºnuia sã fie “animal de companie”, pânã i-au crescut picioare ºi a devenit un adevãrat membru al familiei.


Uimitoarea lume a lui Gumball

Sufletul serialului este Gumball, care se confruntã cu provocãrile ºi încercãrile oricãrui copil de 12 ani, precum: sã fii urmãrit de o colegã de clasã care e, din întâmplare, T-Rex, sã dormi buºtean în vreme ce un robot îþi furã identitatea, sã te îmbraci în rochie ºi sã fii majoretã ca s-o impresionezi fata visurilor tale. Evenimente obiºnuite, de zi cu zi, prin care am trecut cu toþii...Uimitoarea lume a lui Gumball este primul serial produs de Cartoon Network Development Studio Europe. Primul sezon are 20 de episoade a câte 11 minute, iar Turner a anunþat recent începerea producþiei altor 40 de episoade. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network în peste 166 de þãri.

Uimitoarea lume a lui Gumball este o comedie de animaþie spectaculoasã, inovativã ºi inteligentã, cu un univers grafic revoluþionar, care îmbinã 2D, 3D, imagini de sintezã, decoruri reale ºi desene tradiþionale.Daniel Lennard, VP Original Series & Development la Turner Broadcasting spune: “Uimitoarea lume a lui Gumball este un serial cu o imagine revoluþionarã, cu personaje amuzante ºi una dintre cele mai încântãtoare animaþii lansate în ultimii ani.”Ben Bocquelet, creatorul Uimitoarei lumi a lui Gumball explicã: “Ne-am dorit sã creãm un serial pentru copii, dar pe care sã îl urmãrim cu plãcere ºi noi, adulþii. Am încercat sã dãm cât mai multe sensuri glumelor ºi poveºtilor. Imi place ideea unui desen animat care este pentru toate vârstele, nu doar pentru copii. Aceºtia sunt de multe ori mult mai sofisticaþi decât îi considerãm noi. Mi-ar plãcea ca pãrinþii ºi copiii sã urmãreascã serialul împreunã, cu luminile stinse, aºa cum se întâmpla în familia mea atunci când începea Looney Tunes...”Uimitoarea lume a lui Gumball va avea premiera în România pe 8 noiembrie 2011, la 18:15, la Cartoon Network. Serialul va fi difuzat în fiecare marþi la 18:15.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate