Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Descoperirea gravitatiei ii este atribuita lui Isaac Newton, care este considerat cel mai mare savant din toate timpurile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

JungleRadio cu Frankie Elefantul:
-Astazi un grav accident a avut loc in jugla: un elefant a calcat o musca care trecea regulamentar pe zebra!

› vrei mai mult

Prima productie a Studioului Cartoon Network Europe se lanseaza in Romania

04 Noiembrie 2011
Uimitoarea lume a lui Gumball: un normal ceva mai razna!

Serialul de comedie a primit premiul “Cristal” pentru cea mai bună producție de televiziune la Festivalul Filmului de Animație Annecy 2011



 Uimitoarea lume a lui Gumball, prima producție a Studioului Cartoon Network Europe, va fi lansată pe 8 noiembrie la Cartoon Network România.



Uimitoarea lume a lui Gumball urmărește peripețiile prin care trece o familie “obișnuită” dintr-o suburbie cât se poate de banală. Tatăl este un iepure roz casnic, iar mama muncește într-o fabrică de curcubeie. Și copiii lor sunt ca oricare alții: Gumball – o simpatică pisică albastră cu un cap imens, Anais, un iepure genial în vârstă de 4 ani și Darwin, un peștișor care obișnuia să fie “animal de companie”, până i-au crescut picioare și a devenit un adevărat membru al familiei.


Uimitoarea lume a lui Gumball

Sufletul serialului este Gumball, care se confruntă cu provocările și încercările oricărui copil de 12 ani, precum: să fii urmărit de o colegă de clasă care e, din întâmplare, T-Rex, să dormi buștean în vreme ce un robot îți fură identitatea, să te îmbraci în rochie și să fii majoretă ca s-o impresionezi fata visurilor tale. Evenimente obișnuite, de zi cu zi, prin care am trecut cu toții...



Uimitoarea lume a lui Gumball este primul serial produs de Cartoon Network Development Studio Europe. Primul sezon are 20 de episoade a câte 11 minute, iar Turner a anunțat recent începerea producției altor 40 de episoade. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network în peste 166 de țări.

Uimitoarea lume a lui Gumball este o comedie de animație spectaculoasă, inovativă și inteligentă, cu un univers grafic revoluționar, care îmbină 2D, 3D, imagini de sinteză, decoruri reale și desene tradiționale.



Daniel Lennard, VP Original Series & Development la Turner Broadcasting spune: “Uimitoarea lume a lui Gumball este un serial cu o imagine revoluționară, cu personaje amuzante și una dintre cele mai încântătoare animații lansate în ultimii ani.”



Ben Bocquelet, creatorul Uimitoarei lumi a lui Gumball explică: “Ne-am dorit să creăm un serial pentru copii, dar pe care să îl urmărim cu plăcere și noi, adulții. Am încercat să dăm cât mai multe sensuri glumelor și poveștilor. Imi place ideea unui desen animat care este pentru toate vârstele, nu doar pentru copii. Aceștia sunt de multe ori mult mai sofisticați decât îi considerăm noi. Mi-ar plăcea ca părinții și copiii să urmărească serialul împreună, cu luminile stinse, așa cum se întâmpla în familia mea atunci când începea Looney Tunes...”



Uimitoarea lume a lui Gumball va avea premiera în România pe 8 noiembrie 2011, la 18:15, la Cartoon Network. Serialul va fi difuzat în fiecare marți la 18:15.
Inapoi la lista de stiri