Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Este posibil ca acum sa bem apa din era dinozaurilor pentru ca apa este un element care se recicleaza constant.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Stii cum se cheama un caine fara picioare?
-Nu se cheama ca oricum nu vine...

› vrei mai mult

Portia de Sanatate - volumul X

04 Aprilie 2011
Marti, 12 aprilie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 10-lea volum  din colectia „Portia de sanatate”. Un proiect plin de...viata !12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si  retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea! 


Portia de Sanatate - volumul X



Al zecelea volum al seriei descrie migrena, obezitatea, oboseala cronica si osteoporoza, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, reflexoterapia, masajul, yoga etc., alimentele care ajuta si cele pe care este bine sa le evitati.



In continuare sunt prezentate pe larg naturopatia – tratament naturist bazat pe capacitatea de autovindecare a persoanei – si bioritmurile – cicluri care ne pot detrermina starea fizica, intelectuala sau emotionala –, cu tot ce trebuie sa stim despre ele: ce sunt, cum functioneaza, ce pot trata si cand trebuie sa apelam la specialisti; apoi, ca suplimente, riboflavina (vitamina B2) – vitamina ce pare sa aiba un urias potential terapeutic in multe afectiuni – si vitamina D  – care sustine sistemul imunitar si asigura sanatatea oaselor –, precum si cinci dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: ceaiul (verde si negru), coada-calului, frasinul, garcinia si papadia. Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 41 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.
Inapoi la lista de stiri