Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Liliacul care migreaza pe cea mai lunga distanta este, dupa toate probabilitatile, liliacul de seara, care zboara primavara dinspre nordul spre estul Europei in jur de 1.600 km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi scriitori stau de vorba:
- Nu demult, o femeie aflata in tren, citind o carte de-a mea, a uitat sa mai coboare. Abia peste opt statii si-a dat seama...
- Ciudat! Cum a reusi sa adoarma atat de adanc?

› vrei mai mult

Portia de Sanatate - volumul 11

11 Aprilie 2011
Marti, 19 aprilie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 11-lea volum  din colectia „Portia de sanatate”. Un proiect plin de...viata !12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si  retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!  


Portia de Sanatate



Al unsprezecelea volum al seriei descrie pierderea memoriei, problemele prostatei, psoriazisul si raceala si gripa, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, presopunctura, reflexoterapia, masajul, yoga etc. In continuare sunt prezentate pe larg fitoterapia – metoda terapeutica cea mai raspandita in lume – si organoterapia – tratarea organului sau tesutului bolnav prin administrare de extrase de organe sau tesuturi omoloage. Vei citi informatii despre  aminoacizi, necesari fiecarei celule din organism, si despre tiamina - vitamina B foarte importanta pentru un metabolism sanatos si buna functionare a sistemului nervos. Vei mai citi si despre sase dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: aloe vera, dovleacul, echinaceea, ginkgo biloba, rostopasca si verbina. Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 40 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.
Inapoi la lista de stiri