Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Desi victima mai multor razboaie civile, Spania nu a participat la niciunul din cele doua mari razboaie mondiale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia catre sot:
-Dragule, ai fi dorit sa ma marit cu altul?
Sotul raspunde cu tristete in glas:
-Nu scumpo, eu nu doresc raul nimanui...

› vrei mai mult

Peste 600 de elevi din Sectorul 1 se intrec la Ziua Atletismului

25 Mai 2011
Cupa 1, cea mai importanta competitie sportiva pentru scolile si liceele din Sectorul 1, organizeaza in cadrul editiei din acest an o zi speciala dedicata competitiei la atletism – Ziua Atletismului. Toti cei peste 600 de elevi inscrisi la aceasta categorie se vor intrece luni, 30 mai, pe Stadionul Tineretului din incinta Federatiei Romane de Atletism, incepand cu ora 8:00.


Peste 600 de elevi din Sectorul 1 se intrec la Ziua Atletismului

Atletismul este sportul care a atras cele mai multe inscrieri anul acesta la Cupa 1, 34 din cele 52 de scoli inscrise optand, printre alte sporturi, pentru atletism. Concursul de atletism ii va supune pe elevii participanti la trei probe, atat pentru fete, cat si pentru baieti: proba de viteza (60 metri), saritura in lungime si proba de rezistenta (800 metri). Fiecarei probe ii este acordat un anumit punctaj, iar clasamentul final va fi stabilit adunand punctajul realizat de fiecare participant la fiecare proba in parte.


Peste 600 de elevi din Sectorul 1 se intrec la Ziua Atletismului

Startul Zilei Atletismului va fi dat la ora 8:00 pentru elevii scolilor generale (fete si baieti), urmand ca, de la ora 11:30, sa intre pe pista de concurs reprezentantii liceelor inscrise. Ziua Atletismului se va incheia la ora 14:00, iar la competitie vor lua parte si reprezentanti ai Federatiei Romane de Atletism.


Peste 600 de elevi din Sectorul 1 se intrec la Ziua Atletismului

Premierea elevilor desemnati castigatori la Ziua Atletismului se va face in cadrul Festivitatii de Premiere a Cupei 1, alaturi de campionii de la fotbal, volei, baschet, handbal si inot, celelalte sporturi ale Cupei 1. Festivitatea de Premiere va avea loc pe 7 iunie 2011, la Colegiul National Sf. Sava, pe langa premierea propriu-zisa, elevii scolilor participante urmand sa sustina diverse momente artistice.





Editia 2011 a Cupei 1, cea de-a zecea, a avut startul pe 16 mai, iar ultimul meci urmeaza sa aiba loc pe 4 iunie. Cupa 1 se adreseaza liceelor si scolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul include competitii la sase sporturi, pentru doua categorii de varsta (scoala generala si liceu), separat pentru fete si baieti. Mai multe informatii despre competitie puteti afla pe www.cupa1.ro sau pe pagina de Facebook.

Proiectul este organizat de Primaria Sectorului 1 si implementat de agentia de comunicare Pastel Group, in parteneriat cu Asociatia Sport pentru Viata. Radio Zu este Partener Media Principal, iar ceilalti parteneri media sunt: Trilulilu.ro, Metropotam.ro, Clopotel.ro, Referat.ro, Calificativ.ro, Amelie.ro si OnlineStudent.ro.
Inapoi la lista de stiri