Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Majoritatea planetelor din sistemul nostru solar au axa de rotatie aproape perpendiculara pe planul orbitelor. Uranus insa are axa de rotatie aproape paralel cu acesta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bunica, proaspat tunsa scurt, isi intreaba nepotelul:
- Nu-i asa ca tunsa scurt bunicuta ta nu mai pare baba?
- Asa-i ! pare mos...

› vrei mai mult

Pe platourile Magicienilor din Waverly Place - Gafele Selenei!

02 Mai 2011
Rulote murdare si animale infioratoare? E doar o zi pe platourile de filmare ale serialului de la Disney Channel Magicienii din Waverley Place! Vedeta serialului Selena Gomez, care o interpreteaza pe Alex Russo, ne dezvaluie ce se ascunde de fapt in culise…


Selena Gomez

Partenerii tai de film David si Jake sunt la fel de enervanti ca frati si in realitate?

“Sunt singura la parinti si de aceea este minunat sa am doi frati ‘pe ecran’ deoarece chiar simt ca sunt ca fratii mei si in realitate. Ne iubim foarte mult, dar in acelasi timp ne mai si certam, dar asta se intampla intr-o familie.”



Iti fac vreodata farse?

“Isi fac farse unul altuia, dar cu mine nu se poarta la fel deoarece ma supar foarte tare pe ei. si-au facut insa niste lucruri destul de rautacioase unul altuia. Jake a intrat in rulota lui David o data si a distrus-o, iar David a pus apoi alimente care miroseau ingrozitor in cabina lui Jake pentru a se razbuna. Euw!”


Selena Gomez

Eek! inseamna ca au mereu probleme cu echipa de productie!

“Nu, atat timp cat fac curatenie (ceea ce, apropo, chiar fac!) atunci este doar o distractie inofensiva. Sunt obraznici, dar si foarte respectuosi.”



Cu cine iti petreci cel mai mult timpul pe platou?

“E amuzant deoarece se schimba de la o saptamana la alta. Imi place toata lumea din serial, dar intr-o saptamana sunt foarte apropiata de David iar urmatoarea saptamana imi petrec timpul cu Jennifer Stone (care o interpreteaza pe Harper, cea mai buna prietena a lui Alex). Dar nu se schimba nimic in prietenia noastra, ne intelegem cu totii foarte bine, persoana cu care petrec cel mai mult timpul depinde doar de saptamana si cu cine filmez mai multe scene.”


Pe platourile Magicienilor din Waverly Place



Hai, recunoaste! Care a fost cel mai jenant moment in serial?

“Inregistram serialul in fata unui public live si aveam o scena in care trebuia sa port tocuri inalte si m-am impiedicat pe scari. Ori de cate ori se intampla ceva de genul acesta mi se pare intotdeauna ca cel mai bun lucru este sa razi. M-am ranit putin dar totul a fost bine.”



Cat de mult dureaza filmarea efectelor speciale in serial?

“Depinde de episod. Poate fi foarte extenuant si poate dura mult pe platou cand este mult ecran verde si destul de tehnic, astfel incat trebuie sa iti iasa perfect.”



Ai avut vreodata un dezastru ingrozitor pe platou?

“Nu a fost ceva care sa mearga foarte rau, dar am avut un lup intr-un episod si a fost oribil! Lupul nu reusea niciodata sa stea in pozitie, iar eu ma gandeam ca nu as vrea sa il supar, deoarece era chiar infiorator. Dar am stat acolo ore bune pentru a face acest animal nebun sa stea in locul potrivit astfel incat noi sa putem sa filmam scena. inteleg acum de ce se spune ca nu trebuie niciodata sa lucrezi cu animalele!”



Iti place sa te vezi la TV?

“Nu prea, dar atunci cand urmaresc un episod din Magicienii din Waverly Place,  sunt foarte bucuroasa deoarece imi place distributia atat de mult. imi reaminteste mereu de momente fericite cand am filmat episodul respectiv. Oh, ma faceti sa ma intristez acum, deoarece imi lipsesc atat de mult!”



Care este cel mai groaznic lucru pe care a trebuit sa-l faci vreodata la TV?

“Cand aveam doar 12 ani, am avut primul meu sarut pe ecran. Eram atat de emotionata deoarece nu mai sarutasem pe nimeni inainte nici macar in realitate. A fost pentru Zack  & Cody, ce viata minunata si a trebuit sa il sarut pe Dylan Sprouse. Am fost atat de emotionata!”


Pe platourile Magicienilor din Waverly Place

Care este cel mai ciudat loc unde ai fost recunoscuta de un fan?

“Credeti sau nu, in toaleta la cinematograf. Am mers la toaleta inainte de film si dintr-o data apare o fata din spatele usii cabinei. I-am spus, ‘Oh salut!’ A fost draguta insa. A asteptat pana am terminat iar apoi a luat un autograf si o poza.”



Acesta este cel de-al treilea sezon din Magicienii. Crezi ca te vei plictisi vreodata de serial?

“Imi place sa interpretez rolul Alex si ii simt lipsa dupa doar doua saptamani de pauza! Nu ma simt niciodata obosita. Imi place la fel de mult ca intotdeauna. De fapt, as putea spune ca imi place din ce in ce mai mult. Colaborarea cu Disney Channel mi-a adus succesul si a fost o binecuvantare. Iar filmul a fost la randul sau extraordinar. O sa fiu foarte trista la finalul serialului deoarece a fost o parte atat de importanta pentru mine. Am avut sansa sa experimentez partea mea neastamparata pe ecran.”



Nu pierdeti lansarea magica a sezonului trei din “Magicienii din Waverly Place” sambata, 7 mai, cu un maraton de cate 6 episoade de la 9:25 (inclusiv trei episoade noi de la 10:45) la Disney Channel.
Inapoi la lista de stiri