Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Meduzele NU au creier. Alte animale care nu au creier sunt: steaua de mare, castravetele de mare, buretele de mare, ariciul de mare, coralii sau anemona de mare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Proprietarul masinii isi lasa prietena sa conduca, dar ii da urmatoarele sfaturi:
- Cind stopul e rosu, opresti! Cind e verde, pornesti! Si cind vezi ca ma albesc pui frina!

› vrei mai mult

Ordin pentru aprobarea Statutului Elevilor

11 August 2016


Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 4.742/10.08.2016 pentru aprobarea Statutului Elevilor



Statutul Elevului este un document ce reglementează drepturile și obligațiile elevilor înmatriculați în instituțiile de învățământ de stat, particular sau confesional din România.



Documentul a fost elaborat de Ministerul Educației în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor și alte organizații reprezentative ale elevilor și este fundamentat pe respectarea valorilor comunității școlare și ale sistemului educațional.



În acest sens au fost avute în vedere accesul liber și gratuit la educație de calitate, libertatea de expresie, dreptul de a beneficia în mod echitabil de resursele materiale și educaționale furnizate de sistemul de învățământ, onestitatea intelectuală, sprijinirea gândirii critice, respectarea demnității tuturor membrilor comunității școlare, respectiv deschiderea instituțională pentru schimbări constructive.



Sursa: edu.ro

Inapoi la lista de stiri