Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unei pisici nu-i place sa fie atinsa pe spate, la radacina cozii si in niciun caz, dar in niciun caz pe burta. Oricat de pufoasa ar fi blanita de pe burta unei pisici, animalul se simte vulnerabil odata atins in acea zona. Cum sa mangai corect pisica? Specialistii spun ca la radacina urechilor, sub barbie si in zona falcilor exista unele glande care sunt stimulate, odata atinse usor zonele respective.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce au facut oltenii cand au vazut primul avion?
Au mers in padure sa-i caute cuibul.

› vrei mai mult

La Disney Channel, Pastele este dedicat printeselor!

12 Aprilie 2012
In luna aprilie la Disney Channel vom avea parte de mai multe filme cu printese: “Aladin”, “Mulan”, “Aladin- reintoarcerea lui Jafar”, “Programul de Protectie al Printeselor” si “Minunata aventura a lui Sharpay”.



Pe langa cele mai grozave episoade duble si filmele cu printese, Disney Channel mai prezinta si alte filme pentru vacanta de Paste: “In salbaticie”, “Tocilarul fermecator”, “Dadaca mea e un vampir”, filmul “Bafta Charlie: Calatoria”, dar si premiera filmului “Regele leu” si “Incredibilii”.



Disney Channel are in premiera si doua episoade noi “Printesele Disney: o sarbatoare regala”, doua episoade noi din “Povesti fermecate” si o aparitie speciala cu “O poveste incalcita”.


La Disney Channel, Pastele este dedicat printeselor!

De asemenea, pe 14 aprilie, are loc premiera filmului Incredibilii la Disney Channel sambata, 14 aprilie 2012, la ora 10:30.

Bob Parr a fost candva unul din cei mai mari super-eroi ai lumii (cunoscut sub numele Dl. Incredibil), salvand vieti si luptand contra raului de dimineata pana seara. Cinsprezece ani mai tarziu, Bob si sotia sa, fosta super eroina si ea, traiesc ca niste civili oarecare intr-un cartier marginas, impreuna cu cei trei copii ai lor. Acum Bob se lupta doar cu plictiseala si cu o burtica mereu in crestere. Nerabdator sa intre din nou in actiune, Bob gaseste o ocazie cand primeste un mesaj misterios care-l cheama intr-o misiune secreta de pe o insula indepartata.


Inapoi la lista de stiri