Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cicada este o insecta daunatoare plantelor. Poate provoca daune mari cerealelor, legumelor, fructelor si florilor. Extrag sucurile plantelor, reduc productivitatea si chiar distrug complet culturile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi tipi discuta:
- Stii care-i deosebirea dintre nenorocire si catastrofa?
- Da' ce, nu-i acelasi lucru?
- A, nu! Dumneata te uiti la tv? Stii candelabrul ala urias de cristal din Camera Deputatilor? Daca asta ar cadea pe politicieni, ar fi o catastrofa, nu?
- Da, si?
- Nenorocirea e ca nu cade...

› vrei mai mult

Incursiune in culisele cinematografiei la Kinodiseea, festivalul de film pentru copii!

28 Octombrie 2011
Între 1 și 6 noiembrie, copiii între 6 și 14 ani, dar și publicul de toate vârstele din București, se vor putea bucura de o ediție specială Kinodiseea. Pe lângă proiectiile de film de la Grand Cinema Digiplex, Noul Cinematograf al Regizorului Român si Cinema Eforie, cei mici vor avea parte de nenumărate surprize si evenimente.



La Kinodiseea, copiii vor putea viziona în cele sase zile de festival 12 filme de lung metraj în premieră natională, premiate la festivaluri de film internaționale, precum Berlinale, Cannes, Miami, Sundance, Sidney, 12 scurtmetraje și retrospectiva dedicată celor mai bune filme poloneze din toate timpurile - șase lungmetraje acompaniate de scurtmetraje, printre care Lolek si Bolek.



În cadrul acestei editii, copiii vor avea ocazia să participe la workshopuri de actorie, animatie, montaj, origami, dans, costume, scenografie, sustinute de profesionisti precum actrita Clara Vodă (Eu când vreau să fluier, fluier, Loverboy etc.) si un workshop de autocunoastere dedicat atât copiilor cât si părintilor. 



În a doua zi de festival, înainte de proiectia filmului Bunicul sparge bănci, programat la ora 12:00 la Cinema Eforie, festivalul Kinodiseea împreună cu Cinemagia organizează Ziua Portilor Deschise. Copiii vor avea ocazia să viziteze camera de proiectie a unui cinematograf, unde vor avea parte de o incursiune inedită în lumea cinematografiei.



Pentru înscrieri și mai multe detalii, vizitați site-ul http://www.kinodiseea.ro/ si http://www.facebook.com/kinodiseea sau contactați-ne pe adresa de e-mail contact@kinodiseea.ro



Kinodiseea, fiecare copil are nevoie de un erou!
Inapoi la lista de stiri