Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Printre pestii cei mai rapizi se numara si pestele velier care seamana cu pestele evantai sau marlinul negru. Pestele velier poate inota cu o viteza de 100-110 km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Alinuta catre ma-sa
-Mamico, aprinde, te rog, lumina!
-Te ai speriat de ceva?
-Nu, vreau sa vad daca dorm...

› vrei mai mult

Gramatica limbii spaniole - teorie si exercitii , cel mai complet ghid de invatare a limbii spaniole

23 Mai 2011
“Gramatica limbii spaniole - teorie si exercitii” se adreseaza atat  elevilor si studentilor, cat si celor care invata singuri limba spaniola.  Scopul lucrarii este de a fi un manual practic; aceasta, fara a se neglija  aspectele teoretice, pentru a usura intelegerea, si sistematizarea dificilelor probleme ale gramaticii limbii spaniole.



    Partea teoretica a urmarit si scopuri instructiv-educative printr-un mare numar de exemple interesante prin continut.  Acest titlu  trateaza sistematic partile de vorbire, ajutand la insusirea regulilor gramaticale intr-un mod rapid si eficient. Acestea sunt expuse clar si detaliat, fiind insotite de exemple.


Gramatica limbii spaniole – teorie si exercitii

“Cele 1300 de exercitii curpinse in cele 360 de pagini ale lucrarii de fata stau la indemana  tuturor celor care doresc sa invete, sa-si verifice sau sa-si consolideze  cunostintele de limba spaniola. De aceea, dificultatile de rezolvare au  fost introduse treptat, de la nivelul pentru incepatori pana la cel pentru  avansati.”, declara Constantin Olaru, autorul cartii.  



Avantajul net al cartii de fata, comparativ cu altele existente, rezida numai in faptul ca gramatica spaniola este prezentata logic, sub forma schematica si intuitiva.


Gramatica limbii spaniole – teorie si exercitii




Aceasta catre vine in completarea colectiei de mare succes a gramaticilor limbilor straine lansate de Editura My Ebook, colectie din care mai fac parte si “Gramatica limbii engleze – Teorie si exercitii” sau “Gramatica limbii franceze – Teorie si exercitii”. In portofoliul editurii se regaseste si seria de carti “Vocabularul limbii engleze pentru copii”, care reprezinta dictionare ilustrate destinate prescolarilor si copiilor din invatamantul primar dar si softuri educationale pe DVD precum “Invatam limba engleza cu Timmy”.



http://www.myebook.ro


Inapoi la lista de stiri