Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cainele de rasa Terra Nova este un salvamar extraordinar, ei au blana rezistenta la apa si labute palmate. Acestia au fost crescuti initial ca ajutoare pentru pescari si pentru a salva oamenii de la inec. Unii proprietari de Terra Nova se amuza pe seama faptului ca, atunci cand vor sa inoate, cainele incearca sa ii salveze de la inec.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o seara au iesit doua fantome la plimbare printr-un cimitir. La un momentdat una dintre acestea spune:
- Stai putin, ma duc sa-mi aduc crucea!
- Dar pentru ce iti trebuie?
- Pai cum, vrei sa ma prinda politia fara buletin?

› vrei mai mult

Disney Junior va debuta pe micile ecrane din Romania din 1 Iunie 2011

15 Martie 2011
Playhouse Disney se transforma intr-o noua experienta tv pentru prescolari



Compania Walt Disney EMEA a anuntat astazi lansarea Disney Junior, o noua platforma multipla de brand pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile acestora, disponibila in Romania din 1 iunie 2011, sub forma unui bloc de programe.



Lansarea Disney Junior este urmatorul pas din strategia globala a companiei Walt Disney dedicata prescolarilor. Bazandu-se pe succesul inregistrat de canalul Playhouse Disney, lansat in Marea Britanie in septembrie 1999 si transmis in prezent in 109 de tari din intreaga lume, noul canal Disney Junior va inlocui Playhouse Disney si isi va extinde actuala audienta astfel incat sa includa copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.  Disney Junior va difuza zilnic continut, va avea un website integrat, VOD (video on demand), platforme de descarcare mobile si cu plata.



Lansarea din Romania va fi sprijinita printr-o ampla campanie de marketing.



Totodata, lansarea va fi sustinuta prin campanii de promovare TV, print, VOD si online care vizeaza parintii si copiii, precum si parteneriate cu social media si comunitatile de parinti.



Continuand succesul productiei locale Moto-animalutele din jungla a centrului de productie Disney Channels din Europa, grila cu continut global transmisa de Disney Junior va fi suplimentata cu productii locale si formate localizate pe platforme multiple. Al doilea sezon din serialul nominalizat la premiile BAFTA1, Moto-animalutele din jungla, va debuta in cadrul grilei de programe Disney Junior. Produs de Spider Eye Animation, cu sediul in Cornwall, sezonul doi include 26 noi episoade pline de culoare si interactive care vor fi transmise pe platformele Disney Junior in EMEA in 2011 si in Romania pe 1 iunie 2011.



Disney Junior va deveni casa unor programe foarte indragite, cum ar fi Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animalutele din jungla, Manny Iscusitul si Agentul Special Oso, dar si unor seriale noi precum Jake and the Never Land Pirates care va avea premiera in acelasi timp cu lansarea Disney Junior, pe 1 iunie 2011.



Beth Gardiner, Vice-Presedinte, Original Programming and Development, Disney Junior EMEA a declarat: “Disney Junior va aduce la un loc mostenirea fara egal a povestilor clasice de la Walt Disney, personajele indragite, muzica antrenanta si invatarea prin joc, oferind astfel o experienta perfecta de vizionare atat pentru copii, cat si pentru familiile acestora.



“Am tinut cont de gandurile si preocuparile parintilor si ne-am dezvoltat oferta pentru a ne asigura ca le satisfacem nevoile. Vom pastra cele mai bune programe Playhouse Disney, si in acelasi timp vom introduce noi programe atragatoare pentru publicul existent si fidel, si vom dezvolta noi programe destinate copiilor de sase si sapte ani care nu sunt suficient de mari pentru alte canale Disney.



Maciej Bral, Vice-Presedinte, Disney Channels CEE si pietele emergente “Odata cu lansarea Disney Junior ne propunem sa conturam o legatura emotionala cu copiii si un loc de incredere pentru parinti, prin aducerea in prim plan a personajelor clasice Disney, in mod firesc, si prin introducerea de personaje noi si originale care speram sa devina clasice in viitor.” 



Disney Junior va avea premiera in Romania in data de 1 Iunie 2011.
Inapoi la lista de stiri