Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima data cand s-a introdus si s-a folosit sistemul arbitrului video asistent (VAR) la Cupa Mondiala a fost la editia din Rusia din 2018.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stii bancu cu guma?? Raspuns:sterge-o

› vrei mai mult

Disney Junior se lanseaza in Romania

21 Februarie 2012
Un nou canal TV pentru copiii între 2 și 7 ani și familiile lor se lansează pe RCS & RDS

 Disney a anunțat astăzi lansarea Disney Junior, un nou canal multiplatforma pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani și familiile acestora, găzduit în România de RCS & RDS începând cu 1 martie 2012. 



Disney Junior va emite zilnic și va deveni casa personajelor preferate din serialele îndrăgite de la Disney, cum ar fi Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animăluțele din junglă, Manny Iscusitul, Agent Special Oso, dar și seriale noi, precum Jake și Pirații din ?ara de Nicăieri și Aventurile Zânelor Disney.



Lansarea Disney Junior este următorul pas din strategia globală a Disney pentru preșcolari și continuă succesul blocului de programe pentru juniori, care a fost lansat în România pe Disney Channel în 2009.


Disney Junior

Maciej Bral, Vice-Președinte și General Manager Disney Channels CEE a declarat: “Disney Junior combina moștenirea fără egal de povești clasice de la Walt Disney, cu personaje îndrăgite, muzică antrenantă și învățare prin joc pentru a oferi o experiență perfectă de vizionare atât pentru copii, cât și pentru familiile acestora. Canalul TV dedicat va păstra cele mai bune programe ale blocului Disney Junior și în același timp va introduce noi programe potrivite publicului existent și fidel.”



Disney Junior s-a lansat în EMEA din mai 2011 cu rezultate record și este acum disponibil în 109 țări, în 13 limbi, reprezentând 37 milioane de gospodării în total. Datorită noului serial simbol, Jake și Pirații din ?ara de Nicăieri, în săptămâna lansării, Disney Junior s-a situat pe prima poziție în rândul canalelor TV (cu abonament) pentru preșcolari din punct de vedere al numărului de telespectatori unici în 4 din 5 piețe mari din regiunea EMEA. În decembrie, Disney Junior s-a situat pe prima poziție în rândul canalelor pentru preșcolari din punct de vedere al telespectatorilor unici în 7 din 11 piețe (Germania, Franța, Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Africa de Sud) și pe prima poziție în rândul canalelor cu abonament pentru preșcolari în 9 din 11 piețe (inclusiv Marea Britanie și Italia).*



De la lansarea în România a blocului de programe pe Disney Channel până la finele anului (1 iunie – 31 decembrie 2011), Disney Junior a fost vizionat de 5.6 milioane de telespectatori 4 ani+ (27%), dintre care 1.3 milioane au fost copii cu vârste între 4-14 ani (60%) și 663.000 copii între 4-9 ani (58%). Mai exact, Disney Junior a fost vizionat de 1 din 4 telespecatori și 3 din 5 copii din România. **


Disney Junior

Disney Junior va avea premiera în România pe RCS & RDS pe 1 martie 2012. Pentru informații suplimentare, vizitați http://www.disneyjunior.ro
Inapoi la lista de stiri