Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In cursul unei vieti un om rosteste peste un miliard de cuvinte.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce in Romania magazinele se fac la minimum 5 km distanta unul de celalalt? Sa nu se incurce cozile.

› vrei mai mult

Disney Channel lanseaza serialul de comedie "PERECHEA DE REGI"

22 Martie 2012
Disney Channel anunță lansarea unui nou serial “Perechea de regi”, sambata, 31 martie, la ora 9:30. Noua producție oferă multă comedie și acțiune pentru copii și întreaga familie și spune povestea unor adolescenți obișnuiți din Chicago, care descoperă că sunt moștenitorii de drept ai tronului unei insule.



Serialul de comedie “Perechea de Regi”, nominalizat la premiile Emmy, prezintă aventurile gemenilor Brady și Boomer. Cei doi adolescenți duc o viață aparent normală, sub tutela mătușii și unchiului lor din Chicago, fără să știe ca sunt succesorii tronului insulei Kinkow. Viața lor se schimbă drastic când Mason, consilierul regal, își face apariția la liceul la care aceștia studiază să îi informeze despre descendența lor specială. Astfel, Brady și Boomer se mută pe insulă pentru a-și revendica tronul și a conduce împreună o insulă cu multe obiceiuri și superstiții ciudate, fără a provoca ravagii la fiecare pas.

 

Disney Channel lanseaza serialul de comedie "PERECHEA DE REGI"

Odată cu puterea apar și responsabilitățile pentru Brady și Boomer care acum învață să lucreze împreună pentru a face față provocărilor și pentru a deveni buni conducători. Brady este cel responsabil, dar ușor amețit uneori. Este foarte curajos atunci când trebuie și este dornic să demonstreze că este demn de noul său statut. Boomer este mult prea încrezător și uneori acționează din impuls. Fiind o persoană foarte sociabilă, el preferă să se distreze și nu își ia rolul de rege în serios așa cum face Brady.



Kinkow este o societate multi-culturală, adăpostind mulți locuitori neobișnuiți. Puterile misterioase de pe insulă sunt în continuă evoluție și imprevizibile. Pe măsură ce cei doi noi regi explorează plajele, junglele, peșterile și ruinele de pe insulă, învață rapid că orice pas greșit poate trezi un vulcan sau o mamă răzbunătoare.



Cei doi regi urmează cursul vieții cu întâmplări specifice adolescenței, însă responsabilitatea de a conduce întreaga națiune ciudată de pe insulă le complică existența. Ei se străduiesc să câștige respectul locuitorilor, să înțeleagă obiceiurile de pe insulă și chiar încearcă să cunoască fete, să învețe să conducă și să ia parte la competițiile sportive unice de pe insulă, toate acestea fără a se face de râs. Adesea distrași de la îndatoririle regale, Brady și Boomer fac o sumedenie de farse prin regat.


Disney Channel lanseaza serialul de comedie "PERECHEA DE REGI"

Brady și Boomer se bazează pe ajutorul noilor lor prieteni băștinași pentru a conduce insula cu succes. Eforturile lor sunt fie susținute fie puse la încercare de persoane precum Mason – garda regală indimidantă, Mikayla – fata adorabilă a lui Mason și asistenta regilor – și Lanny – vărul lor veșnic nemulțumit care îi sabotează pentru a le fura poziția. Mason, Mikayla și Lanny devin familia lui Brady și Boomer din Kinkow, dădăcindu-i, sprijinindu-i și chinuindu-i pe parcursul întregului serial.



Din distribuție fac parte Mitchel Musso ("Hannah Montana," "Phineas și Ferb") în rolul lui Brady, Doc Shaw ("O viață minunată pe punte," "Tyler Perry's House of Payne") în rolul lui Boomer, Kelsey Chow ("Fratele Lider", "One Tree Hill" de la Disney Channel) în rolul Mikaylei, Ryan Ochoa (filmul Disney "Colind de Crăciun") as Lanny, Geno Segers (touring production of Disney's "The Lion King") în rolul lui Mason. Vincent Pastore ("Clanul Sorpano ") dă glas peștelui lui Lanny, Yamakoshi.



Serialul a fost creat și produs de Dan Cross și Dave Hoge ("Aaron Stone," "One on One"), în colaborare cu producătorul Matt Wickline ("Frank TV," "The Hughleys"). Leo Clarke ("Frank TV," "The Steve Harvey Show") si cu Don Beck ("Reba," "8 Simple Rules") in calitate de producator+ consultant.  "Perechea de Regi" este o producție It's A Laugh Productions, Inc.
Inapoi la lista de stiri