Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unei pisici nu-i place sa fie atinsa pe spate, la radacina cozii si in niciun caz, dar in niciun caz pe burta. Oricat de pufoasa ar fi blanita de pe burta unei pisici, animalul se simte vulnerabil odata atins in acea zona. Cum sa mangai corect pisica? Specialistii spun ca la radacina urechilor, sub barbie si in zona falcilor exista unele glande care sunt stimulate, odata atinse usor zonele respective.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Claudiu Raducanu intra intr-un cazino din Bucuresti unde la intrare vede un automat de bauturi racoritoare. Pune niste fise inauntru si "pac" - o cutie de Coca Cola. Mai pune niste fise "pac" - cade o cutie de pepsi. Si tot asa pentru vreo 15 minute.
Un tip in spatele lui, asteapta rabdator minute bune. Dupa care isi pierde rabdarea si intreaba:
- Nu va suparati, imi dati voie sa folosesc si eu aparatul?
La care Claudiu Raducanu raspunde:
- Lasa-ma in pace mosule, nu vezi ca tot castig intr-una?

› vrei mai mult

Disney Channel in Londra…cea mai tare aventura de pana acum!

06 Aprilie 2012
Ruxandra Barbu, castigatoarea competitiei Totul pentru dans de la Disney Channel s-a intors de curand din excursia de vis la Londra si ne povesteste experientele minunate de care a avut parte in cele 5 zile petrecute acolo.



Cum a inceput totul

Simteam tot timpul nevoia sa dansez si dansam in casa, cu prietenii, dar nu am gasit niciodata timp sa ma inscriu la cursuri de dans. Apoi am auzit despre concursul Totul pentru Dans de la Disney Channel si m-am gandit sa incerc, poate ca asta era sansa mea si s-a dovenit a fi adevarat. O sansa care s-a transformat intr-o experienta de neuitat!



In urmatoarele zile, urma sa cunosc Londra, sa invat si sa inregistrez o coregrafie pentru Disney Channel Romania si sa vizionez un musical celebru.


Disney Channel in Londra…cea mai tare aventura de pana acum!

In avion

Dupa ce am trecut de emotiile zborului (intre noi fie vorba, nu a fost asa rau) am putut gusta din plin primul contact cu Londra. In aglomeratia aeroportului am zarit o pancarta cu numele meu si am fost condusa la o masina care parea o adevarata limuzina, era un taxi cu geamuri fumurii. Totul pe strada era neobisnuit: masinile aveau volanul pe partea dreapta, sensurile de circulatie erau inversate, dar chiar si asa, am putut observa curatenia orasului, civilizatia si amabilitatea localnicilor, frumusetea cladirilor pe langa care treceam. Cat am clipit din ochi am ajuns la hotel!


Disney Channel in Londra…cea mai tare aventura de pana acum!

Pregatiri pentru dans

Nici nu m-am dezmeticit bine ca am si intrat in vartejul pregatirilor pentru prima filmare si intalnirea cu Jay Ravell, un coregraf extraordinar care a lucrat cu numeroase vedete printre care Rihanna, Kelly Rowland, Alexandra Burke. I-am cunoscut pe stilist si translatorul nostru si am ales tinutele de dans si coafurile. Am facut cunostinta cu castigatoarele concursului “Totul pentru dans” din Cehia, Polonia, Ungaria si Bulgaria si impreuna am inceput sa ne pregatim pentru ceea ce urma sa fie dansul nostru.



In urmatoarea zi am inceput sa invatam dansul sub coordonarea lui Jay Revell. El a reusit sa imbine munca cu distractia facandu-ne sa ne simtim bine si relaxati pe tot parcursul repetitiilor. Cu satisfactie, la sfarsitul zilei am realizat ca invatasem déjà jumatate din coregrafie.


Disney Channel in Londra…cea mai tare aventura de pana acum!

Primul musical Disney

Seara, am fost condusi la Lyceum Theatre unde am vizionat The Lion King, un spectacol care m-a lasat cu gura cascata. Am descoperit niste dansatori nemaipomeniti cu voci minunate, iar costumele parca prindeau viata reprezentand chiar corpuri de animale.



Duminica am continuat sa invatam coregrafia, fiind filmati pas cu pas parca pentru a se vedea cata munca este in spatele unui dans. Pe tot parcursul calatoriei la Londra am fost intervievati despre intreaga experienta si despre pasiunea de a dansa.



Turul Londrei

Dupa-amiaza ne-am bucurat de vizitarea Londrei de pe platforma autobuzului supraetajat inchiriat numai pentru noi. De asemenea, aceasta calatorie a fost filmata. A fost amuzant mai ales ca, pentru a surprinde imprejurimile, cameramanii se ridicau unii pe altii, facand adevarate piramide umane. Am admirat Big Ben-ul, Parlament Hill, Buckingham Palace, diferite parcuri si alte monumente si am avut placerea sa surprind Londra de la inaltime din London Eye.

 

Disney Channel in Londra…cea mai tare aventura de pana acum!

Spectacolul final

Luni, la studioul Pineapple am mai exersat coregrafia, producatorul ne-a mai luat un interviu apoi a urmat momentul mult asteptat: spectacolul ce a fost filmat in intregime. Producatorul s-a declarat multumit de la prima dubla, insa a dorit sa realizam mai multe, pentru a fi sigur ca fiecare dintre noi era pusa in valoare. Nu mi-am imaginat niciodata ca in spatele catorva momente de “glorie” stau atatea ore de filmari si repetitii si, mai ales, o echipa atat de mare care functiona atat de bine. Se vedea cat de bine se simt sa lucreze impreuna.



In incheiere

Nu-mi venea sa cred ca odata cu stingerea luminilor reflectoarelor, ma voi desparti de Jay-prietenul nostru coregraf, de fetele cu care ma intelegeam foarte bine, de acest oras atat de primitor, de echipa minunata Disney Channel. Toti ne-au facut sa ne simtim atat de bine, ca niste mici vedete si voi purta cu mine mereu aceasta amintire!



Veti avea ocazia sa vedeti intreaga excursie la Londra in luna mai, pe Disney Channel, intr-un clip de cateva minute.
Inapoi la lista de stiri