Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Maria Callas (1923-1977) a fost considerata cea mai buna soprana de coloratura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

stiti care este culmea electricitati? sa gidili becul si sa rida centrala

› vrei mai mult

Decizia de a deschide scolile pe 14 septembrie ar putea fi luata de scoli sau de autoritatile locale

16 Iulie 2020

Ministrul educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut un nou anunt in ceea ce priveste redeschiderea scolilor in toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.
 


Ministrul a declarat ca este posibil ca decizia de a deschide scolile pe 14 septembrie ar putea fi luata de scoli sau de autoritatile locale. Anisie a spus ca avem un numar tot mai mare de imbolnaviri si ca inca asteapta din partea Ministerului Sanatatii normele sanitare. in functie de acestea pot fi anuntate si deciziile. 

"Dupa cum observati situatia nu este chiar foarte buna. Exista de la o zi la alta un numar tot mai mare de imbolnaviri. Se ia in calcul si o astfel de varianta. Sa descentralizam decizia chiar mergand pana la nivelul unitatilor de invatamant”, a declarat Monica Anisie, la „Dezbaterea: Cursa celor 30 de ani in educatie in Romania. Unde suntem si unde vrem sa ajungem?”, organizata de World Vision Romania. 


Citeste toata stirea pe copilul.ro

Inapoi la lista de stiri