Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Oamenii de stiinta au elaborat sase pasi pentru a reduce cele mai grave efecte ale schimbarilor climatice: 1. inlocuirea combustibililor fosili cu energii regenerabile, cu emisii reduse de carbon; 2. reducerea emisiilor unor poluanti precum metanul; 3. protejarea ecosistemelor terestre; 4. consumarea in principal de alimente pe baza de plante si de mai putine produse pe baza de animale; 5. crearea unei economii fara carbon; 6. stabilizarea populatiei umane. Oare pot oamenii sa respecte acesti pasi?

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doamna invatatoare ii cere lui Danut sa spuna o propozitie. Dupa o clipa de gandire, Danut spune:
-Oaia paste.
-Bravo, alta propozitie.
-Oaia paste.
-Pai, este aceeasi propozitie!!!
-Da, dar este alta oaie.

› vrei mai mult

Compania Walt Disney anunta premiera in Romania a filmului Frenemies - Prieteni sau Adversari

24 Aprilie 2012
VEDETELE Totul Pentru Dans, BELLA THORNE ȘI ZENDAYA COLEMAN, DE LA CELE MAI BUNE PRIETENE LA ADVERSARE ÎN NOUL FILM ORIGINAL DE LA DISNEY CHANNEL



 - PREMIERA ÎN ROMÂNIA PE 28 APRILIE, LA 10:30, PE DISNEY CHANNEL –



Peste 4,2 milioane de telespectatori pe Disney Channel în SUA*



Programul TV #1 în SUA în rândul copiilor cu vârste între 2-11 ani și adolescenților cu vârste între 9-14 ani*



Vedetele Bella Thorne și Zendaya dinTotul pentru Dans și Stefanie Scott din Bobocii Isteți



Tinerele vedete Bella Thorne și Zendaya, din serialul de succes de la Disney Channel Totul pentru Dans, interpretează rolurile principale în noul film original de la Disney Channel, Prieteni sau Adversari, care va avea premiera pe 28 aprilie, la 10:30 pe Disney Channel Romania. Prieteni sau Adversari este primul film original de la Disney Channel pentru cele două actrițe principale care își fac debutul alături de cealaltă actriță principală, Stefanie Scott din Bobocii Isteți de la Disney Channel.


Prieteni sau Adversari

Având premiera la Disney Channel SUA pe 13 ianuarie, Prieteni sau Adversari a captivat audiențele, ocupând prima poziție în acea săptămână în rândul copiilor cu vârste între 6-11 ani și adolescenților între 9-14 ani.* Abordând teme cum ar fi sinceritatea față de sine, urmarea visurilor și celebrarea familiei și prieteniei, Prieteni sau Adversari urmărește viețile a trei perechi de prieteni a căror relație trece de la bine la rău și invers.  



Cele mai bune prietene Halle (Zendaya Coleman) și Avalon (Bella Thorne) sunt autoarele unui blog de modă și li se oferă oportunitatea de a-și transforma blogul Geekly Chic într-o revistă, dar prietenia le este pusă la încercare atunci când află că doar una dintre ele poate să rămână senior editor la noua publicație. Fetele trebuie să uite de prietenia lor și să concureze una împotriva celeilalte pentru post, trebuind în cele din urmă să decidă ce este mai important pentru ele.



Filmul urmărește și povestea lui Jake și a câinelui său iubit, Murray, o pereche inseparabilă a căror prietenie ia sfârșit atunci când apare în scenă noul partener al lui Jake pentru un proiect științific, Julianne, și captează atenția lui Jake. Murray își dă seama rapid că este vorba de un impostor și încearcă să dea în vileag intențiile secrete ale Juliannei înainte de a pierde prietenia lui Jake pentru totdeauna.

O ultimă poveste ne-o prezintă pe băiețoasa Savannah care este de acord să facă schimb de vieți cu noua sa prietenă bogată, Emma, cu care seamănă fizic. Cele doua fete își dau seama curând că viața de cealaltă parte nu este tot ceea ce pare a fi, atunci când intervin băieții între ele și trebuie să învețe nu doar să își rezolve diferențele de opinie, ci și să rămână sincere față de sine.


Prieteni sau Adversari

Bella Thorne și Zendaya interpretează rolurile lui Avalon Greene și Halley Brandon alături de Stefanie Scott în rolul Juliannei, Mary Mouser (Body of Proof) în rolurile Savannah si Emma, Nick Robinson (Melissa and Joey) în rolul lui Jake Logan și Winston în rolul câinelui Murray.
Inapoi la lista de stiri