Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Temperatura medie la limita exterioara Soarelui este de +5.500 grade Celsius. Temperatura medie in centrul Soarelui este de 15.000.000 grade Celsius. Temperatura medie din spatiul cosmic este de -270,4 grade Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tanar fotbalist, foarte talentat, il intreaba pe patronul clubului:
"Cat de mare va fi salariul meu?"
"La inceput 10.000 de euro pe luna, iar mai tarziu mai mare."
"Bine, atunci vin mai tarziu.

› vrei mai mult

Cher si Christina Aguilera vin pe aceeasi scena in Burlesque – Vis implinit, acum pe BLU-RAY si DVD!

17 Mai 2011
Doua voci extrem de apreciate, Cher si Christina Aguilera fac un show senzational in musicalul Burlesque- Vis implinit, distribuit de Pro Video din 16 mai, pe BLU-RAY si DVD.


Burlesque – Vis implinit

Intr-o forma de invidiat, Cher, Christina Aguilera, Kristen Bell si Julianne Hough readuc pe scena atmosfera glamour a spectacolelor veritabile de cabaret. Cu o coregrafie spectaculoasa, precum si cu nenumarate momente muzicale care cu siguranta nu vor lasa audienta indiferenta, Burlesque – Vis implinit isi merita din plin cele doua premii Globul de Aur din palmares.

In regia lui Steve Antin, care semneaza si scenariul peliculei, Burlesque- Vis implinit marcheaza totodata si debutul in cinematografie al cantaretei Christina Aguilera.  



Lansarea pe BLU-RAY si DVD a filmului Burlesque- Vis implinit vine si cu o serie de surprize pentru cumparatori. Toti cei care vor achizitiona pana pe 30 iunie DVD-urile sau BLU-RAY-urile marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/burlesque, pot participa la tragerea la sorti. Cumpara acum si intra in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc: 3 vouchere in valoare de 500 euro fiecare oferite la salonul de infrumusetare Glamour.


Cher si Christina Aguilera vin pe aceeasi scena in Burlesque – Vis implinit, acum pe BLU-RAY si DVD!

Un produs marca Sony Pictures Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Burlesque- Vis implinit poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau BLU-RAY, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv de 99.9 RON.


Inapoi la lista de stiri