Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Renul este un soi de sanitar, deoarece se hraneste cu licheni, plante de care alte rumegatoare nu se apropie. Consuma si iarba, dar nu o gasesc foarte des in locurile unde traiesc. Lichenii sunt gasiti indiferent de anotimp, iarna fiind scosi la suprafata cu ajutorul coarnelor si copitelor renilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula, soldat, trimite acasa un pachet in care era o grenada si un biletel pe care scria: "Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana!".

› vrei mai mult

Cele mai noi filme pe DVD vin la pachet cu arome delicioase de popcorn!

04 Aprilie 2011

Cele mai noi filme pe DVD vin la pachet cu arome delicioase de popcorn!





Incepand cu luna martie si pana pe 31 mai, Pro Video da tonul distractiei! Si pentru ca un film bun merge intotdeauna cu o punga de popcorn alaturi, acum le poti avea pe amandoua la pachet.



Fair GameThe Resident



































Filme de Oscar (The Way Back/Drumul de intoarcere, The Fighter/Luptatorul), cele mai asteptate comedii (Easy A/Pacatoasa) si unele dintre cele mai spectaculoase si antrenante thrillere (Next Three Days/Trei zile de cosmar, The Resident/Inamicul din umbra, Fair Game/Tinta Legitima, Faster/Faster: Iute ca glontul) iti vor trezi apetitul si pentru aromele delicioase de popcorn pe care le vei primi odata cu achizitionarea DVD-urilor participante la campanie.



Astfel, ai programul asigurat pentru serile amuzante alaturi de prieteni sau pentru dupa amiezele de duminica alaturi de persoanele dragi, fara nici cel mai mic efort.



Cauta acum in toate magazinele partenere filmele pe DVD cu punga de popcorn atasata si da startul distractiei! Mai mult, intra si pe site-ul www.provideo.ro si pentru orice comanda efectuata vei primi gratuit o punga de popcorn, in limita stocului disponibil.



Acum ai cinema la tine acasa! Chio Popcorn! Pop and Play!
Inapoi la lista de stiri