Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fuji este cel mai inalt munte din Japonia (3.776 m), care este si vulcan.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum alegi din 1000 de blonde una mai prosta?
- la nimereala.

› vrei mai mult

C.H.A.N.G.E- Impreuna coloram schimbarea!

15 Martie 2012
AIESEC București, parte a celei mai mari organizații globale condusă de studenți, anunțã deschiderea programului C.H.A.N.G.E – schimbare prin cultură, umanitate și artă pentru evoluția noii generații. C.H.A.N.G.E se desfășoară între 13 februarie și 20 martie și își propune să susțină progresul copiilor și adolescenților din medii defavorizate prin training-uri și workshop-uri oferite de trei traineri internaționali din Indonezia și Brazilia.


C.H.A.N.G.E-  Impreuna coloram schimbarea!

    Scopul proiectului este de a le oferi copiilor din medii sociale dezavantajate șansa de a beneficia de educație non-formala, total diferită de educația clasică primită în școli, prin care au posibilitatea să-și descopere cele mai ascunse talente și abilități. De asemenea, proiectul dorește să-i aducă pe cei 120 de participanți la un nivel de bază al limbii engleze și să-i învețe să comunice și să se exprime mult mai eficient.

    C.H.A.N.G.E. își va atinge scopurile atât prin accesul la multiculturalism și experiența internațională, oferite de cei trei traineri, cât și cu ajutorul educației alternative, prin artă și joc.

    Cei care doresc să contribuie la această schimbare pot face donații în contul deschis la BCR sucursala Sector 1 pe numele AIESEC București: RO60RNCB0072049694950001 pentru RON sau RO60RNCB0072049694950002  pentru EURO, cu mențiunea "Donație proiect CHANGE".

    Mai multe detalii pe:  http://www.aiesecbucharest.ro/c-h-a-n-g-e/



    AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări si teritorii si având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală si profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale si activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orase.
Inapoi la lista de stiri