Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

William Hanna si Joseph Barber au creat Tom si Jerry in 1939. Cei doi animatori au creat de-a lungul carierei lor 114 episoade Tom si Jerry, episoade cu care au castigat de sapte ori premiul Oscar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un preot mergea seara pe bicicleta.Pe drum il opreste politi si-i da amenda deoarece nu avea far.A doua seara il intreaba politaiul:
-Ce faci parinte?
-Cu dumnezeu inainte!
-Amenda!Nu aveti voie doi pe bicicleta!

› vrei mai mult

Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!

27 Februarie 2012
Terra Magazin - Cea mai citita revista romaneasca de popularizare a stiintelor! Numarul de martie contine setul 7 din seria de 10 harti si articole care formeaza colectia Carpatii Romanesti 3D (Masivul RETEZAT) + fotografii 3D! Video CD-ul conține: documentarul MARILE LACURI, 4 jocuri PC si teste de geografie pentru gimnaziu si liceu.


Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!

Doxi - Revista pentru copii numarul 1 in Romania!

In martie, numarul aniversar (8 ani de aparitie neintrerupta) contine Fisele pentru concursul national Lumea lui Doxi, propus ca activitate pentru saptamana Scoala altfel!

Gratuit un tub de făcut balonase de săpun!



A aparut numarul de martie din revista PIPO - Publicatia pentru prescolari numarul 1 in Romania!  Acesta editie propune proiectul POVESTEA BOBULUI DE GRÂU, aferent temei curriculare CÂND, CUM ȘI DE CE SE ÎNTÂMPL??

Continutul revistei este structurat în 24 de fișe de lucru, repartizate pe domenii experiențiale: limbă și comunicare, științe, om și societate, estetic și creativ.

Revista contine gratuit un aparat foto de jucarie!
Inapoi la lista de stiri