Cultura generala

Cel mai puternic muschi al organismului uman este limba.

› vrei mai mult

Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!

27 Februarie 2012
Terra Magazin - Cea mai citita revista romaneasca de popularizare a stiintelor! Numarul de martie contine setul 7 din seria de 10 harti si articole care formeaza colectia Carpatii Romanesti 3D (Masivul RETEZAT) + fotografii 3D! Video CD-ul conþine: documentarul MARILE LACURI, 4 jocuri PC si teste de geografie pentru gimnaziu si liceu.


Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!

Doxi - Revista pentru copii numarul 1 in Romania!

In martie, numarul aniversar (8 ani de aparitie neintrerupta) contine Fisele pentru concursul national Lumea lui Doxi, propus ca activitate pentru saptamana Scoala altfel!

Gratuit un tub de fãcut balonase de sãpun!A aparut numarul de martie din revista PIPO - Publicatia pentru prescolari numarul 1 in Romania!  Acesta editie propune proiectul POVESTEA BOBULUI DE GRÂU, aferent temei curriculare CÂND, CUM ªI DE CE SE ÎNTÂMPLÃ?

Continutul revistei este structurat în 24 de fiºe de lucru, repartizate pe domenii experienþiale: limbã ºi comunicare, ºtiinþe, om ºi societate, estetic ºi creativ.

Revista contine gratuit un aparat foto de jucarie!


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate