Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fotbalistul Franz Beckenbauer (1945) este supranumit "Imparatul".

› vrei mai mult

Bancul zilei

un politist se uita la un geam spart si zice :
- e spart pe amandoua partile!!!!

› vrei mai mult

Apel catre toti pasionatii de skateboard!

06 Aprilie 2011

Zeke si Luther


Ati auzit de „Zeke si Luther”, noul serial cu skateri de la Disney XD? Ne-am intalnit cu vedeta serialului, Hutch Dano, si am aflat secrete importante.



Despre ce este vorba in noul tau serial de la Disney XD?

Zeke And Luther e un sitcom despre doi prieteni pasionati de skateboard. Cei doi isi doresc sa fie cei mai buni din lume si in drumul lor catre afirmare trec printr-o multime de situatii grele si nebunesti.



Ce ne poti spune despre personajul pe care-l joci in film?…

Eu il joc pe Zeke, personajul serios din echipa. Luther este cel mai tacanit, asa ca se completeaza reciproc foarte bine. si se distreaza impreuna.



Te pricepi la  skateboarding?

Da, dar sunt mai bun la surf. Ma pricep foarte bine sa virez pe skateboard, dar si la alte trucuri. Insa, de obicei, pentru miscarile foarte dificile folosim cascadori.



Si iti pare rau ca nu le faci tu?

Nu. Noi, in film, avem o zicala: „Daca tu iti scrantesti glezna, toata lumea va avea glezna scrantita”. Cu alte cuvinte, daca cineva se raneste, niciunul dintre noi nu mai poate continua filmarile, asa ca preferam sa-i lasam pe profesionisti sa se ocupe de lucrurile grele.



Ai avut accidente cu skateboard-ul la filmari?

Pot spune ca nu am avut parte de evenimente neplacute pe platoul de filmare, mai putin in prima zi. Tot ce trebuia sa fac era sa ma urc pe placa, sa merg pana la Adam, colegul meu, si sa-i spun doua cuvinte. Dar am sarit de pe placa si am cazut exact in fund! Te-ai lovit? Cred ca vreo 10 persoane au dat fuga sa vada daca aveam ceva, dar eram bine. Nu ma lovisem. Problema era ca ma simteam foarte penibil.



Zeke si Luther

Mai ai si alte situatii jenante de pe platoul de filmare?

Da, mai e un moment. Mie imi e foarte frica de albine. Din nu stiu ce motiv, intr-una din locatiile unde filmam, erau sute de albine. De fiecare data cand trebuia sa port o camasa galbena sau portocalie eram speriat, pentru ca toate albinele veneau la mine.



Si s-a intamplat de multe ori?

Da. Odata, tocmai filmam o scena cand am luat-o la fuga! Cum vine o albina, cum dispar!



Ai fost vreodata intepat de vreo albina?

Pe platoul de filmare nu, pentru ca alerg foarte repede, dar in trecut am fost intepat destul de rau de mai multe albine. Cand eram mic, mama m-a asezat pe bancheta din spate a masinii, fara sa-si dea seama ca e o albina acolo. Aveam numai trei ani, dar si acum imi amintesc de acea albina.



Ce memorie buna ai…

Imi aduc foarte bine aminte durerea pricinuita cand m-am asezat pe albina. Mama, a durut teribil! Am 16 ani si nici acum nu pot sa-mi revin.




Cum va intelegeti intre voi, pe platoul de filmare?

Ne intelegem foarte bine. De cate ori putem, ne intalnim si stam impreuna. Ar trebui sa ne vezi cum ne provocam la un joc video, atunci e o nebunie totala!



Ce joc video iti place acum?

„Madden NFL”. E senzational. Zilele trecute am jucat cu Adam si cu Daniel, dar i-am distrus pe amandoi. Bineinteles, Daniel a venit cu scuze de genul „Ma doare degetul”. De fapt, nu a jucat bine.



De ce este „Madden” asa de tare?

Imi place pentru ca e placut si de vizionat, chiar daca nu joci. E ca si cum te-ai uita la un meci adevarat. Tot timpul ne jucam..



Zeke si Luther

Ce faci atunci cand nu esti la filmari?

Dincolo de platoul de filmare, imi place sa fac surf si sa ascult muzica. Din cand in cand mai citesc si imi mai place si sa ma uit la filme.



Care este filmul tau preferat?

Filmul meu preferat din toate timpurile este „Un tramvai numit dorinta”. E un clasic din anii ’50 cu Marlon Brando in rolul principal. Trebuie sa-l vedeti.



Ce carti ne-ai recomanda?


Mie mi-a facut foarte mare placere sa citesc primele trei volume din „Harry Potter”, care au fost foarte frumoase. si mai sunt si volumele „Twilight”. Senzationale!



Te preocupa problema mediului inconjurator?

Cred ca este foarte important sa incercam sa salvam planeta. in ultima vreme am invatat multe despre acest subiect, dar cu totii trebuie sa dam o mana de ajutor.



Care este sfatul tau „verde” numarul 1?

Stingeti lumina atunci cand plecati din camera. Daca nu sunteti acolo, nu aveti nevoie de lumina, asa ca stingeti-o! Daca nu sunteti obisnuiti sa reciclati gunoiul acasa, vorbiti cu parintii vostri sa mai cumparati un cos de gunoi pentru reciclare. Toata lumea trebuie sa se implice!



E adevarat ca ai un film care va aparea in curand?

Tocmai am terminat filmarile pentru „Ramona si Beezus”, in care joc cu Selena Gomez, dar nu va iesi pe piata mai devreme de anul viitor. Filmarile au avut loc in Vancouver, iar eu, cum nu mai fusesem niciodata in Canada, am ramas fascinat.



Ce rol joci in film?

Joc rolul unui tip pe nume Henry, iubitul Selenei. stii ceva? E un film cu o distributie extraordinara si va va placea sa-l vedeti in cinematografe!



O cunosteai pe Selena inainte de a lucra cu ea la acest film?

Da. Sunt prieten bun cu Jennifer Stone, care joaca alaturi de Selena in „Magicienii din Waverly Place” si o cunosc pe Selena de la iesirile impreuna. inainte, ne intalneam des cu totii.



O vei saruta pe Selena in film?

Nu va spun nimic din film, pentru ca nu am voie! Voi spune doar ca sentimentele noastre vor iesi la iveala.



Nu e putin cam stanjenitor sa joci rolul iubitului prietenei tale bune?

Ba da, a fost cam ciudat. Dar cu cat esti mai apropiat de cineva, cu atat iti e mai usor. Noi ne cunosteam bine din afara platoului de filmare, ceea ce a facut ca totul sa mearga mai bine la filmari. Selena este o persoana minunata, asa ca a fost o experienta foarte placuta. De-abia astept sa vedeti ce a iesit.





Urmariti serialul Zeke si Luther in fiecare zi de la 10:30 si 18:30 (marti - joi) si in weekend de la 17:30 la Disney Channel!


Inapoi la lista de stiri