Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Orasul Zimnicea a fost distrus in proportie de 80% in timpul cutremurului din 1977.

› vrei mai mult

Bancul zilei

mosul vine la un copil si i spune: daca imi aduci un pahar cu apa iti dau un cadou. Baiatul zise atunci: -Daca iti aduc unu de bere si cu suc imi dai tot sacul???

› vrei mai mult

Ready Player One: Sa inceapa jocul
(Ready Player One)

Ready Player One: Sa inceapa jocul Reputatul Steven Spielberg semneaza regia aventurii SF "Ready Player One: Sa inceapa jocul", bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevarat fenomen in ultimii ani. In 2045, omenirea se afla in haos si la un pas de colaps. Insa lumea si-a gasit refugiul in OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuala creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). Dupa moartea sa, Halliday lasa prin testament intreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va gasi "Oul de Paste" ascuns undeva in OASIS. De aici, o competitie acerba porneste in toata lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intra in ametitoarea cursa fantastica si devine unul dintre cei mai vanati utilizatori, dupa ce reuseste sa treaca de primul de indiciu.

Gen: Aventuri - Fantastic

Durata: 154 minunte

Distributie: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg

Regia: Steven Spielberg