Cultura generala

Unica sculptura in granit moale din lume, datand de cca. 5200 ani, reprezentand capul unui astronaut cu casca, a fost descoperita in Romania.

› vrei mai mult

Rampage: Scapati de sub control
(Rampage)

Rampage: Scapati de sub control Megastarul international Dwayne Johnson interpreteaza rolul unui primatolog care si-a facut un obicei din a tine oamenii la distanta. Singura legatura speciala a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorila extrem de inteligenta, de care a avut grija inca de cand s-a nascut. Atunci cand un experiment genetic da gres, blandul animal se transforma intr-o imensa bestie violenta. Situatia devine intr-adevar dramatica atunci cand sunt descoperite si alte animale care au suferit mutatii similare. Pe masura ce Nordul Americii este distrus de acesti noi predatori, Okoye face echipa cu un inginer genetic discreditat pentru a gasi un antidot, in timp ce incearca sa evite o catastrofa globala si sa salveze creatura care i-a fost candva prietena.

Gen: Actiune - Aventuri

Durata: 122 minunte

Distributie: Dwayne Johnson, Joe Manganiello, Allyssa Maurice, Breanne Hill, Jason Liles, Tahseen Ghauri

Regia: Brad Peyton
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK