Cultura generala

Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostru. In ea ar incapea toate celelalte 8 planete. Suprafata lui poate fi acoperita de 11 suprafete ale Pamantului sau ti-ar trebui 1.000 de planete Pamant daca vrei sa-i umpli volumul.

› vrei mai mult

Jumanji: Aventura in jungla
(Jumanji: Welcome to the jungle)

Jumanji: Aventura in jungla In noua aventura Jumanji, patru adolescenti ajung intr-un punct de rascruce in momentul in care sunt prinsi in jocul Jumanji: invrajbiti impotriva rinocerilor, a serpilor negrii Mamba, acestia sunt prinsi intr-o serie incredibila de capcane si puzzle-uri in inima junglei. Pentru a supravietui, ei sunt nevoiti sa interpreteze personajele din joc: Spencer devine un explorator curajos, Fridge devine un geniu minuscul, fata - ITBethany devine profesor iar Martha devine o adevarata amazoana. Pentru a castiga jocul si a se putea intoarce in lumea reala, acestia trebuie sa inceapa sa vada lucrurile intr-un mod cu totul diferit.

Gen: Aventuri - Fantastic

Durata: 134 minunte

Distributie: Dwayne Johnson, Jack Black, Nick Jonas, Karen Gillan, Rhys Darby, Morgan Turner

Regia: Jake Kasdan
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK