Cultura generala

Stiati ca florile nu se deschid toate la aceeasi ora? Muscata se deschide dimineata, garoafele spre pranz, iar regina-noptii seara.

› vrei mai mult

Incredibila poveste a perei uriase
(The incredible story of the Giant Pear)

Incredibila poveste a perei uriase Elefantul Sebastian și prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Orașul Însorit, un loc liniștit de pe coastă. Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare! Ieșit la pescuit, Mitcho prinde în undiță o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă, de unde cei doi ar trebui să-l aducă imediat acasă. În sticlă se află și o sămânță micuță, pe care ei o plantează. Peste noapte, din ea crește o pară gigantică! Fructul uriaș este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho și un amic de-al amuzantului profesor Glucoză vor porni într-o aventură periculoasă cu pirați, un dragon de mare și niște fantome curioase. E nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotărâți să găsească Insula Miserioasă și să-l aducă acasă pe JB.

Gen: Animatie

Durata: 95 minunte

Distributie: Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frodin

Regia: Amalie Næsby Fick, Jorgen Lerdam
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK