Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Arabia Saudita femeile puteau pilota avioane, dar era ilegal ca ele sa conduca masina. Punand capat unei interdictii unice in lume, Riadul a autorizat femeile sa se urce la volan incepand cu data de 24 iunie 2018.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi betivi pe linia de tren...
Doi betivi stau pe calea ferata,noaptea tarziu.Unul catre celalalt:
-Mmmm...ce reci sunt scarile blocului!
-S-a ars si becul !
-Iauzi,vine si liftul!

› vrei mai mult

Gardienii Galaxiei Vol 2
(Guardians of the Galaxy Vol 2)

Gardienii Galaxiei Vol 2 Gardienii Galaxy Vol. 2 continua aventurile echipei, in timp ce aceasta traverseaza Universul. Gardienii trebuie sa lupte pentru a mentine impreuna familia nou gasita, In timp ce descopera misterele adevaratei descendente a lui Peter Quill. Dusmanii vechi devin noii aliati si personajele favorite din benzile desenate clasice vor veni in ajutorul eroilor nostri. "Gardienii Galaxiei vol. 2" este regizat de catre James Gunn si si are ca protagonisti pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel in rolul lui Groot, Bradley Cooper ca Rocket, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock si Kurt Russell. Kevin Feige este producator, iar ca producatori executivi sunt Louis DeEsposito, Jonathan Schwartz, Victoria Alonso, Nik Korda si Stan Lee. Scenariul este scris de catre James Gunn.

Gen: Aventuri - Fantastic

Durata: 151 minunte

Distributie: Vin Diesel, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, Kurt Russell, Glenn Close

Regia: James Gunn