Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung fluviu din lume este Nilul. In schimb Amazonul este cel mai mare ca intindere avand o suprafata de 7.050.000 de km patrati si tocmai de aceea se creeaza confuzii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce credeti ca vorbesc doi pereti !?Ne vedem la colt!

› vrei mai mult

Furios si iute 8
(Fast & Furious 8)

Furios si iute 8 Dupa Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari incasari internationale, si cel de-al saselea titlu cu cele mai mari incasari din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populara si mai indragita serie din toate timpurile: FURIOS SI IUTE 8. Acum, Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cit de cit normala. Dar, cind o femeie misterioasa (Charlize Theron), il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare, si, cand acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor incercari cum nu si-au imaginat vreodata.

Gen: Actiune

Durata: 151 minunte

Distributie: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Charlize Theron, Scott Eastwood, Helen Mirren.

Regia: F. Gary Gray

Producator: Neal H. Moritz, Michael Fottrell, Vin Diesel