Cultura generala

Jumatate din populatia lumii a vazut cel putin un episod din filmul James Bond.

› vrei mai mult

Furios si iute 8
(Fast & Furious 8)

Furios si iute 8 Dupa Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasari internationale, si cel de-al saselea titlu cu cele mai mari încasari din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populara si mai îndragita serie din toate timpurile: FURIOS SI IUTE 8. Acum, Dom si Lett sunt în luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cât de cât normala. Dar, când o femeie misterioasa (Charlize Theron), îl seduce pe Dom sa intre în lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare, si, când acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care îi erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor încercari cum nu si-au imaginat vreodata. De pe plajele din Cuba, trecând prin strazile din New York, si ajungând tocmai pe tarâmurile înghetate ale Marii Barent, echipa noastra de elita va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlantui haosul asupra întreg.

Gen: Actiune

Durata: 151 minunte

Distributie: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Charlize Theron, Scott Eastwood, Helen Mirren.

Regia: F. Gary Gray

Producator: Neal H. Moritz, Michael Fottrell, Vin Diesel
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK