Vremea povestilor: Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei

8 martie 2013, 13:58

Vremea povestilor: Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei
In 10 si 16 martie, de la orele 11:00 si 18:00

In tara soriceilor se intampla multe lucruri interesante! Soriceii trebuie sa organizeze o scena de balet pentru Regina Seraphina si pentru familia sa la Palatul Roial.
Angelina Balerina: Dansul de printesa al AngelineiRegina insista ca doua dintre fiicele sale, printesa Valentina si printesa Sophia sa primeasca si ele roluri in aceasta piesa. Angelina alege piesa Frumoasa din padurea adormita si se decide sa le dea printeselor doua roluri importante.

Intre timp, sotul Reginei, Ducele branzeturilor, ii povesteste lui Henry despre fantoma palatului, lordul Stilton. Aventurosul Henry se hotareste sa coboare in temnitele palatului pentru a da de ea.
Angelina Balerina: Dansul de printesa al AngelineiSoriceii si printesele se satura in curand de modul autoritar cu care Angelina dirijeaza totul si se porneste o adevarata harababura. Baletul este cat pe ce sa fie anulat dar, in ultima clipa, Angelina ii convinge pe toti sa joace piesa si spectacolul devine unul cu adevarat mirific. Dar, pe buzele tuturor se citeste o intrebare: unde este Henry?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Grecia nu are niciun rau navigabil din cauza terenului accidentat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip se destainuia:
- De luna trecuta, de cand s-a angajat nevasta-mea, am inceput sa petrec mai mult timp cu ea. E barmanita...

› vrei mai mult