Cultura generala

Salamandra uriasa - cel mai mare batracian din lume care traieste doar in China si pe marea insula japoneza Nipponx, in paraie reci de munte. Este un animal greoi, cu capul lat si turtit, ajungand pana la 159 cm lungime, din care coada ocupa cinci cincimi. Aceasta broasca uriasa se hraneste cu pesti batracieni, insecte acvatice. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Vino la primul Grand Slam din Romania!

7 februarie 2019, 18:11 | afisari: 556

DanceMasters, aflat anul acesta la cea de-a 16-a editie, este cea mai importanta competitie internationala de dans sportiv organizata la noi in tara si printre cele mai bine pozitionate international. Succesul din anii anteriori culmineaza in 2019 cu WDSF Grand Slam Series, sub una dintre cele 5 licente acordate anual de WDSF (World DanceSport Federation - Federatia Mondiala de Dans Sportiv), alaturi de Germania, Taiwan, Italia si Rusia, varful competitiilor mondiale din acest sport si primul organizat in Romania.

 WDSF Grand Slam Series

Punctajul si prestigiul evenimentului va atrage numeroase perechi de dansatori din topul mondial, aducand impreuna peste 2000 de sportivi din 28 de tari, si cele mai bune 80 de perechi din topul 100 mondial, spre bucuria publicului iubitor de dans sportiv. 

Apreciat in egala masura, atat de sportivi, cat si de fani ai dansului, concursul se desfasoara in Bucuresti, la Sala Polivalenta, pe parcursul a 3 zile, intre 15 si 17 martie. Acest prestigios eveniment sportiv insumeaza 45 de competitii nationale si internationale, dansuri latino si standard, pe toate categoriile de varste.

  • Solo Fete Cha Cha/Vals Lent: 4-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-15 ani

  • Clasa Hobby Copii (6-11 ani)

  • Clasa Hobby Juniori (12-15 ani)

  • Clasa E Copii (6-11 ani)

  • Clasa E Juniori (12-15 ani)

  • Clasa E Tineret + Adulti (16-35 ani) LA

Sambata 16 si duminica 17 martie, finalele Grand Slam vor insufleti Galele de seara DanceMasters. 

 WDSF Grand Slam Series

DanceMasters atrage anual aproximativ 10.000 de spectatori in sala si o audienta impresionanta TV si online, competitia fiind preluata si transmisa la nivel national si international. Ia-ti acum biletul din reteaua myticket.ro, iar in zilele de concurs de la casieria Salii Polivalente.

Biletele sunt valabile intreaga zi, cu multiple intrari, iar copiii beneficiaza de reducere. Pentru cei ce vor sa vada spectacolul in cel mai mic detaliu se gasesc la vanzare si locuri la mesele VIP din jurul ringului de dans.

Pentru mai multe informatii intrati pe site-ul DanceMasters.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului.

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate