Vedetele intra in Goana dupa alune, sambata, la cinema

27 ianuarie 2014, 17:36

Cu Daniel Buzdugan, Andreea Marin si Mircea Solcanu in rolurile principale, animatia The Nut Job: Goana dupa alune 3D se lanseaza in cinematografe printr-un eveniment special, dedicat celor mici, care va avea loc sambata, la Cinema City din Afi Cotroceni, de la ora 11:00.

Pe langa cele trei indragite vedete, la eveniment si-au mai anuntat prezenta alaturi de copiii lor: Nicoleta Luciu, Brigitte Sfat, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, Roxana Ciuhulescu, Maia Morgenstern, Adina Buzatu, Zoli Toth, Alex Dima, Florin Busuioc, Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Margineanu. Dana Rogoz, care va deveni mamica in scurt timp, va veni si ea la film. La fel de incantat sa vada animatia s-a declarat si Vladimir Draghia.
Vedetele intra in Goana dupa alune, sambata, la cinemaSambata dimineata, cei mici sunt asteptati sa se distreze cu dansuri amuzante, ateliere de creatie si cantecele vesele. Alaturi de animatori, copiii vor lua parte la sesiuni de facepainting, vor face poze cu personajele lor indragite, apoi vor merge impreuna cu parintii in sala de cinema pentru a viziona in 3D animatia The Nut Job: Goana dupa alune.
Vedetele intra in Goana dupa alune, sambata, la cinemaUndeva intr-un orasel imaginar numit Oakton City, neastamparata veverita Surly si prietenul sau, sobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte indraznet: sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune pentru a-si asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic si multe alte bunatati atrage o gramada de voluntari. Asa ca cei doi aduna o adevarata banda de animalute, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase si declanseaza atacul!
Vedetele intra in Goana dupa alune, sambata, la cinemaPentru ca planul lor sa reuseasca, cei doi au nevoie si de o echipa de nadejde, dispusa la orice pentru a obtine prada. Astfel intra in joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducatoarea Andie, ratonul Raccoon si catelusa Precious.

Ce urmeaza este o intreaga aventura, foarte complicata si foarte amuzanta!
 
Un film distribuit de MediaPro Distribution, The Nut Job: Goana dupa alune 3D are premiera pe 24 ianuarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti), Cine Grand (Botosani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzau), Palace (Oradea), Centrul Cultural Calarasi, Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Mai multe informatii despre film, dar si programul actualizat al cinematografelor puteti gasi accesand #goanadupaalune si www.facebook.com/goanadupaalune.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai grea insecta de pe pamant este Carabusul elefant, care traieste in Venezuela si cantareste aproximativ 250 de grame.

› vrei mai mult

Bancul zilei

stiti cine da retete compensate?Radu Anton Roman...

› vrei mai mult