Vedetele din România au acceptat provocarea Pie Face!

28 martie 2016, 10:57

 

Vedetele din România au acceptat provocarea Pie Face!

 

 

Pie Face, jocul anului 2015, a cucerit România încã din primele sãptãmâni de la intrarea sa pe piațã! Deși a fost lansat în țara noastrã de mai puțin de o lunã, sute de români au avut curajul de a accepta provocarea Pie Face. Printre ei se numãrã și Ellie White, coregraful Emil Rengle, cântãreața Yanka și vloggerul Zmenta, care s-au distrat copios cu jocul Pie Face.


 

Ellie White

 

(Ellie White, vezi video aici)


Fenomenul internațional al anului 2015, Pie Face, vine cu una dintre cele mai haioase provocãri ale unui joc dedicat tuturor și care stârnește întotdeauna hohote de râs. Și cum românii sunt curajoși din fire, dar și puși pe șotii, aceștia au acceptat cu entuziasm provocarea Pie Face. Printre ei se numãrã și Ellie White care s-a distrat alãturi de familie, chiar dacã toți membrii au terminat jocul cu fața plinã de frișcã: http://on.fb.me/1Luukhm. De asemenea, Emil Rengle, coregraful vedetelor, s-a distrat alãturi de frumoasa cântãreațã Yanka jucându-se cu cel mai nou joc Hasbro:https://goo.gl/EOOzPe.

 

 

Emil Rengle & Yank 

(Emil Rengle & Yanka, vezi video aici)


Și vlogger-ul Zmenta a acceptat provovarea Pie Face, pe care a dat-o mai departe și fanilor sãi de pe Facebook: http://on.fb.me/1RNHx1g.


Simpaticul joc produs de Hasbro are un set de reguli simple, însã entuziasmul pe care acesta îl stârnește în momentul în care învârți maneta este unic. „Amuzant la Pie Face este faptul cã nu poți sã știi cu exactitate dacã urmãtoarea datã când învârți maneta te vei trezi cu frișca pe fațã. De aceea, jucãtorii de toate vârstele care acceptã provocarea trebuie sã fie cu adevãrat curajoși. Important este faptul cã Pie Face își îndeplinește cu succes scopul, acela de a aduce buna dispoziție în casele românilor”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.


Pie Face, unul dintre cele mai noi jocuri ale producãtorului Hasbro, a primit în 2015 distincția „Jocul anului” în cadrul galei internaționale Toy and Supplier of the Year Awards care a avut loc la Londra, în luna ianuarie. Aflat în competiție cu alte zeci de jocuri din întreaga lume, Pie Face a fost premiat pentru creativitate și experiența pe care acesta o oferã jucãtorilor.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare floare o are Rafalezia Arnoldi, care creste in padurile tropicale din sud-estul Asiei pe insulele Filipine. Floarea ei are 3m circumferinta si cantareste 10kg. Un boboc de floare e de 2-3 ori mai mare decat o capatana de varza.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea neatentiei: Sa iti bata inima si sa raspunzi "Intra!

› vrei mai mult