Vara, parul tau sufera: cum sa il ingrijesti ca la carte!

24 iunie 2016, 13:16

A venit vara. Temperaturile au crescut considerabil, iar oamenii nu mai stiu ce sa faca pentru a se racori. Un alt inamic estival este praful din aer. Fie ca stau la sat sau la oras, praful este un element care afectecteaza pielea sensibila, iar parul are de asemenea de suferit. Apare matreata, parul cade la fiecare pieptanare si persoanele mai sensibile pot suferi din cauza psoriazisului sau foliculitei.


Vara, parul tau sufera: cum sa il ingrijesti ca la carte!


Folosim felul de produse si tratamente, masti mai naturale sau mai putin naturale, toate pentru a ne scapa de probleme. Desi ne chinuim sa il aducem la forma de la inceputuri, acele vremuri cand nu foloseam placa si fixativul atat de des, cand nu ne ondulam parul la temperaturi infernale, totul pare in zadar.


In fiecare zi ne intalnim cu oameni care ne influenteaza viata intr-un fel sau altul. Unii ne sunt rude, altii prieteni, unii colegi, altii cunostinte. Mai exista o categorie de oameni cu care intram in contact: necunoscutii. Indiferent de vechimea relatiei pe care o avem cu ei, fiecare om care ne vede isi face o impresie despre noi la fiecare intalnire sau chiar la prima vedere. Uneori din cauza unei impresii proaste facute nici nu mai avem sansa de a ne intalni din nou cu acea persoana.


La un interviu sau la o intalnire de afaceri oamenii ne scaneaza din cap pana in picioare, de la pantofi, manichiura, pana la par si coafura. Daca aparem cu un par neingrijit, cu matreata abundenta, par cazut pe haine si alte probleme, impresia pe care o vom face nu va fi cea mai buna si probabil nu vom obtine ceea ce ne dorim: un job sau o noua colaborare.


Cei mai multi dintre noi vad parul ca pe o forma de exprimare: coafura, tunsoarea, culoarea, forma, lungimea, textura, toate pot fi modificate in conformitate cu ceea ce ne dorim, dar parul nu are o voce a lui sa ne spuna cand sa ne oprim, ce actiune ii face rau. Exista diferite tipuri de par si de scalp, toate fiind predispuse la boli si deteriorare datorata actiunilor noastre. Parul devine aspru la atingere, uscat, cu varfuri despicate, cade in cantitati mari si alte probleme mai grave.


Toate problemele de care am vorbit mai sus pot fi rezolvate cu un singur produs. Un produs nou, inovator, care aduce caracteristici unice pe piata din Romania. Tratamentul de par Newhair este singurul produs de pe piata romaneasca fabricat doar din ingredient 100% organice.


In plus, nu contine apa. Este un produs de lux fabricat in UE. Cateva dintre ingredientele sale sunt: miere, fagure de miere, scortisoara, iasomie, rozmarin. Contine o multime de vitamine si minerale care ajuta la regenerarea parului de la radacina, nu doar la varfuri cum fac alte produse.


Newhair este un tratament impotriva caderii parului foarte eficient in cazul barbatilor afectati de calvitie prematura, dar si pentru femeile insarcinate care au mari probleme cu caderea parului. Se stie faptul ca stresul afecteaza organismul, mai ales parul care este atat de fragil.


NewHair este un produs care va aduce rezultate de la prima utilizare, in plus mirosul irezistibil de scortisoara te va face sa iti doresti sa il folosesti in rutina parului tau. Vine intr-un ambalaj atractiv, intr-o cantitate mare, suficienta pentru 3 luni de folosire intensiva.


Tratamentul se dizolva intr-o lingura de apa, se aplica pe parul umed, iar dupa 30-60 minute se clateste cu apa din abundenta. NewHair te va ajuta sa iti regenerezi parul deteriorat de ritualurile zilnice de styling si va incuraja cresterea parului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In apele Oceanului Pacific traieste pestisorul Mixima care are 4 inimi, dispuse in organism cu functii separate: una pentru partea superioara a corpului si celelalte pentru organele digestive, muschi si coada. Poate trai mai multe luni fara hrana si se apara de dusmani, secretand substante "fumigene", in care se ascunde.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Taticule, zise Bulisor, e adevarat ca dupa Anul Nou suntem cu un an mai batrani?
- E adevarat...
- Si tu?
- Si eu...
- Si mamica?
- Nu, mamica ta va fi cu 10 ani mai tanara!

› vrei mai mult