Unikitty debuteaza la Cartoon Network

17 mai 2018, 14:10


Programul Cartoon Network devine mai energic in luna mai, odata cu lansarea noului serial Animatia este produsa in studiourile Warner Bros. si prezinta indragitul personaj din filmul Marea aventura Lego, Unikitty!. Serialul va fi lansat la Cartoon Network luni, 21 mai, iar episoade noi vor fi disponibile de luni pana vineri, de la 18:40.

Unikitty!

In calitate de conducator al regatului, Unikitty trebuie sa faca fata indatoririlor regale. Ea isi doreste si, totodata, face tot ce ii sta in putere cand vine vorba de fericirea locuitorilor din regat si incearca din greu sa elimine orice urma de negativism. Optimismul ei nu trebuie inteles gresit, caci Unikitty nu este o pisica pe care sa o ignori. Desi este energica, iar creativitatea ei nu are limite, Unikitty este o forta care trebuie luata in calcul de cei care doresc sa inlature buna dispozitie din regat - mai ales daca cineva incearca sa il supere pe Puppycorn, fratele sau mai mic si, totodata, cel mai bun prieten al ei. Alaturi de ea, in castel locuiesc si prietenii ei: dr. Fox, omul de stiinta din regat, si Hawkodile, garda de corp de incredere a lui Unikitty. Impreuna cu prietenii ei, Unikitty se asigura ca fiecare zi este mai fericita si creativa pentru toti locuitorii din regat.


Unikitty!

 

Serialul Unikitty! ii are ca producatori executivi pe Dan Lin (LEGO Batman: Filmul, Marea aventura LEGO), Phil Lord (LEGO Batman: Filmul, Marea aventura LEGO), Christopher Miller (LEGO Batman: Filmul, Marea aventura LEGO), Roy Lee (LEGO Batman: Filmul, Marea aventura LEGO), Jill Wilfert (LEGO Batman: Filmul, Marea aventura LEGO) si Sam Register (Haideti, tineri titani!), iar producatori sunt Aaron Horvath (Teen Titans Go!), Edward Skudder (Pickle & Peanut) si Lynn Wang (Printesa Stea contra Fortelor Raului).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Dintre toate mamiferele, lenesul este cel mai lent. El poate sta zile in sir nemiscat, agatat cu capul in jos pe ramurile arborilor din padurile Americii de Sud. El nu se deplaseaza cu mai mult de 1km/ora.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doamna invatatoare ii spune la bula sa prinda o insecta si sa faca o propozitie despre ia.
Bula prinde o musca si ii rupe picioarele si zice:
-Musca zbori, musca zboara
ii rupe si ariipele si ii zice:
-Musca zbori,musca nimic
-Musca zbori,musca nimic
-si scrie bula:
Musca fara picioare si aripi nu aude.

› vrei mai mult