Un nou serial la Minimax, "Talking Tom si prietenii lui"

25 mai 2020, 13:08

Talking Tom si prietenii lui

De luni pana vineri, de la ora 16:00, micii telespectatori vor face cunostinta cu cel mai inventiv grup de prieteni, alaturi de care vor invata totul despre lumea aplicatiilor de succes

 

Minimax a adus un nou serial pentru micii telespectatori, "Talking Tom si prietenii lui",ce sporeste copiilor interesul pentru inventii, gadgeturi si aplicatii. Talking Tom este la Minimax, de luni pana vineri, de la ora 16:00 si 20:00.

Senzatia globala in lumea aplicatiilor, Talking Tom si prietenii lui, sunt acum vedete ale unui serial de televiziune. Noul desen animat prezinta aventurile echipei care isi produce propriul serial in confortul studioului convertit dintr-un garaj al lui Talking Tom. Insa lucrurile nu se petrec conform planurilor.
Micutii telespectatori se vor amuza la glumele grupului de prieteni, dar vor invata ca necesita multa munca, inventivitate si pregatire pentru a dezvolta o aplicatie de succes.

Inarmati cu gadgeturi tehnice, cu idei grozave si cu un simt neobosit al umorului, Talking Tom si prietenii lui sunt hotarati sa devina staruri cu orice pret pentru inventiile lor. Tom este un pisoi gri tarcat, cu tot felul de idei noi pentru compania sa, iar prietenii sai: Angela, Ginger, Ben si Hank ii sunt alaturi, gata de actiune si de distractie, orice s-ar intampla.

"Talking Tom si prietenii lui " este un serial de desene animate semnat de Outfit7 Limited, inspirat de franciza media cu acelasi nume. Compania a creat mai multe jocuri de mobil cu animale care repeta ce spune utilizatorul, inainte de a lansa o varietate de aplicatii cu personaje de animatie. Primul joc, Talking Tom Cat, a fost lansata in iulie 2010.

In martie 2020, aceste aplicatii se numarau printre cele mai populare jocuri, avand peste 12 miliarde de utilizatori.

De luna aceasta,"Talking Tom si prietenii lui" va avea premiera pe TV, numai la Minimax. Serialul plin de veselie, idei ingenioase si tehnologie, este gata sa-i incante pe micutii telespectatori si sa le arate inca o parte amuzanta a jocurilor online, atat de la moda in aceasta perioada.

Multe surprize pentru cei mici se gasesc si pe pagina de facebook Minimax: www.facebook.com/minimaxromania.

#

Despre Minimax:

Minimax este primul canal educativ pentru copii din Romania, care promoveaza un continut non-violent si iniþiaza proiecte care vin in sprijinul dezvoltarii copiilor. Postul se adreseaza unui target de varsta cuprins intre 2 si 12 ani. Minimax promoveaza o politica de programe diferita de celelalte posturi specializate, bazandu-se pe desene pacifiste, care au si o componenta educationala puternica.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Crocodilii au unul dintre cele mai incredibile sisteme imunitare existente. Sunt imuni la aproape orice.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Instructiunile de pe spray-ul insecticid: "Atentie, nu pulverizati in zona ochilor!"
Mai da-l in ma-sa de gandac, eu il dau cu spray peste tot!

› vrei mai mult